Arkadaşlar Halk eğitim öğretmenlik için tercih edilir mi? Kararsız kaldım. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Sayın Hocam,bilişimci_ts' Alıntı:Arkadaşlar bana da il dışına halk eğitim merkezleri açık ama çalışma koşulları nasıl bilmiyorum. Çok kararsız kaldım. Yer olarak çok iyi ama halk eğitim olunca bilemedim napsam?
Yorumlarınız için teşekkürler. Yer olarak benim için daha iyi olacak Bulunduğum okul ikili eğitim veriyor öğlen ç.ıkıyorum fakat bilgisayarlar öğrenciler falan vasat memnun değilim okulumdan. Giriş çıkış saatleri dışında bi artısı yok benim için. Halk eğitim merkezi nasıl olur hiç bi fikrim yok.Sayın Hocam,
burada öncelikli olarak bulunduğunuz yerdeki durumunuzu ve koşullarınızı değerlendirmeniz gerekmektedir.
eğer bir an önce gitmeyi düşünüyor ve memleketinizde de açık bir yer varsa o zaman düşünebilirsiniz. en fazla 3 yıl çalıştıktan sonra da il içi atama döneminde yerinizi değiştirebilir ve daha mutlu olabileceğiniz bir yere geçebileceğinizi düşünüyorum.
tercih yapmadan önce bulunduğunuz yer ile gitmek istediğiniz yerlerin artılarını ve eksilerini birlikte değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum
hakkınızda hayırlısı ...