Halk Eğitimi Merk. BT Rehber Öğretmeni Uygulaması Olacak mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

shain

Üye
Arkadaşlar Halk eğitim merkezlerinde yeni oluşturulacak BT Rehber Öğretmeni normu verilecek mi?
Norm kadro yönetmeliğinde geçen ibarede okul veya kurumlarda açılan bt sınıfları diyor.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler...

hocam ortada daha bt rehber öğretmeni diye ibare yok. olunca konuşuruz bunları:)

evet bunu bende merak ediyorum yani halk eğitimdekiler normal öğretmen kadrosunda mı devam edecek. bir ayrım mı yapılacak

bu tek mesajlılar ne çok türedi bu ara forumda bölünerekte çoğalıyorlar.Nerdeydiniz şimdiye kadar

Bu forumdaki bazı arkadaşları anlayamıyorum.İyi niyetimizle bir soru sorduğumuzda bile yardımcı olmaktan çok iğneleyici, lakayit, çok bilmiş tavırlarla cevap veriyolar. Sonuçta hepimizi ilgilendiren bir konu bu.Ben kalkıp da halk eğitimde çalışıyorum, benim için bir sorun yok, bana ne ilköğretimlerdeki bilişimciler düşünsün diyor muyum?Lütfen biraz iyi niyet...

shain' Alıntı:
Bu forumdaki bazı arkadaşları anlayamıyorum.İyi niyetimizle bir soru sorduğumuzda bile yardımcı olmaktan çok iğneleyici, lakayit, çok bilmiş tavırlarla cevap veriyolar. Sonuçta hepimizi ilgilendiren bir konu bu.Ben kalkıp da halk eğitimde çalışıyorum, benim için bir sorun yok, bana ne ilköğretimlerdeki bilişimciler düşünsün diyor muyum?Lütfen biraz iyi niyet...
Öyle bir hale geldikki öğretmenler bu sıkıntılardan dolayı birbirini incitiyor. Git gide tüm iyi niyetlerimizin katili oluyoruz.

pcbilisim' Alıntı:
shain' Alıntı:
Öyle bir hale geldikki öğretmenler bu sıkıntılardan dolayı birbirini incitiyor. Git gide tüm iyi niyetlerimizin katili oluyoruz.
:o aynen öyle hocam...öyle bir hale soktularki biz bilişim teknolojicileri herkes kendi derdine düştü..kimse kimseyi düşünebliecek durumda değil

benim haklarımı arayıp aramadığımı nerden biliyorsun yada diğer arkadaşlarımın iki yaşında kızım var bırakamadığımiçin eyleme gelmedim diye yada tüm gelmeyenleri bu dışlama niye? ha gelen olupten eylem 12:30 yerine 11:3o da yapılınca katılamayanda çok onlarda mı kötü arkadaş sormuş bizde merak ediyoruz dedik. yine bizi kötülediniz. kendimi düşünsem sormam yorumda yapmam. okur okur geçerim. benim yerim garanti deyip geçerim. halk eğitimdeyim şuan ama bişeyleri garantilemek için sormadım merak ettiğim için sordum neyse hiddetle çok şey yazdım. Nerelerdeydiniz demişsiniz ben 5 yıldır buradayım ve kimseye ne yaptığımı hakkımı nasıl savunduğumu size kanıtlamak sorunda değilim. ama bazı arkadaşlarımız hemen böyle suçlayarak konuşuyor ve inanın insanı kırıyorsunuz.

yasemin_d' Alıntı:
benim haklarımı arayıp aramadığımı nerden biliyorsun yada diğer arkadaşlarımın iki yaşında kızım var bırakamadığımiçin eyleme gelmedim diye yada tüm gelmeyenleri bu dışlama niye? ha gelen olupten eylem 12:30 yerine 11:3o da yapılınca katılamayanda çok onlarda mı kötü arkadaş sormuş bizde merak ediyoruz dedik. yine bizi kötülediniz. kendimi düşünsem sormam yorumda yapmam. okur okur geçerim. benim yerim garanti deyip geçerim. halk eğitimdeyim şuan ama bişeyleri garantilemek için sormadım merak ettiğim için sordum neyse hiddetle çok şey yazdım. Nerelerdeydiniz demişsiniz ben 5 yıldır buradayım ve kimseye ne yaptığımı hakkımı nasıl savunduğumu size kanıtlamak sorunda değilim. ama bazı arkadaşlarımız hemen böyle suçlayarak konuşuyor ve inanın insanı kırıyorsunuz.

hocam haklısınız. bizi bırakın, veliler, idareciler. dışarıdaki vatandaş herkes bize hainmiş gibi bakıyor..

akşama kadar hatta akşam çalışan meslektaşlarımız var(halkeğitim, özel sektör) mahalle bakkalı hiç göremiyoruz der.. komşular hep çalıştıklarını syleyip gelmemizi istemiyorlar der.. veliler çocukları internete alıştırıyorlar der.. okuldaki öğretmenler kendi bilgisayarlarını yaptırmaya, kendi işlerini bize yamamaya çalışır.
idareci zaten nasıl öpsem* diye uğraşır.
dğer memurlar ohh ne rahat 3ay tatil diye öğretmenleri kıskanırlar..

bizi ancak bizlerBlişim Teknolojileri Öğretmenleri düşünür. lütfen bir birimize kırıcı sözler yazmayalım..

şu anda benim öğrencilerimden Blişim Teknolojileri Öğretmeni olarak göreve başlayanlar var..

aramızda yeni başlayanlar da var.. 10 yılına girecek olanlarda... buradan başka fikir alışverişi yapabileceğimiz yer yok..

hepinize sevgiler saygılar.

Geri