fishbooone
Aktif Üye
merhaba arkadaşlar halk eğitim merkezlerinde seminer dönemlerinde 15 saat ekders ödenirmi ekders ödenmezse işe gitmez miyiz bilgisi olan varsa sevinirim. elinde bununla ilgili yönetmelik filan olan varsa..
ben 3 sene yaptım ek ders falan almadık arkadaşlar valla vermediler sorduğumda alan taraması var onmuda yapmıyoruz dediler genelde formatör olduğum içinde ek dersin peşine düşmedim malum haziran 30 a kadar görevlendirme vardı...BTR görevlendirmesi çıktığında da Asker öğretmendim...Bana söylenen Alan taraması olmazsa ek ders almazsın gelir maaş karşılığını doldurur gidersin temmuz 1 e kadar.halk' Alıntı:Seminer döneminin ilk gününde idare sizinle alan taraması yapıp yapmama toplantısı yapar ve ona göre valilikten görevlendirme ister. 1-2 gün içinde görevlendirme gelir ve alan taraması yaparak 2 hafta için yaklaşık 250 liraya denk gelecek bir ek ders alırsınız. Görevlendirme olmazsa okula gitmek zorunda mıyım demişsin. Tabiki evet. Seminer döneminde öğretmenler maaş karşılığına tekabül edecek kadar bir süreyi okulda geçirirler.