Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ortaokul öğrencilerimi Halk Eğitim onaylı grafik ve animasyon kursu açacağım fakat çocuklar 18 yaşından küçük diye sistem kabul etmiyor
böyle bir uygulama varmı hangi modullerde yaş sınırı var???
Halk eğitime bağlı olarak ilköğretim öğrencileri ile satranç ve thk model uçak yapımı gibi kursların açılabildiğini biliyorum ama bilgisayar kurslarıyla ilgili bir bilgim yok.
arkadaşlar acil bir sorum olacak halk eğitim bünyesinde 8.sınıflara kurs açabilirmiyim? BT Rehberliği görevim var saat 15:00 da başlasam bir problem olurmu?
Yiboda çalışan bir arkadaş kendi okulunun Bt laboratuarında halk eğitim bünyesinde 8. sınıflara kurs açtığını biliyorum. hafta içi sonu farketmez planı ona göre yaparsın
yaygın eğitim kurumları yönetmeliğinde, "örgün eğitim sistemine hiç girmemiş ya da herhangi bir kademesinde bulunan veya bu kademelerden çıkmış kişilere" der, yaş sınırı yazdığını görmedim, verilebilmesi lazım.
hocam ben daha önce tokattaydım. açtım. şu anda afyonbayattayım. yibodayım. yine açtım. şu an devam ediyor kursum. kursiyerlerimin hepsi öğrencilerimizz arasından ve 15 yaşın altında. olur elime geçtiği zaman buraya ekleyebilirim.
Merhaba arkadaşlar ortaokul öğrencilerimi Halk Eğitim onaylı grafik ve animasyon kursu açacağım fakat çocuklar 18 yaşından küçük diye sistem kabul etmiyor
böyle bir uygulama varmı hangi modullerde yaş sınırı var???