Hanıma yeni bir telefon

Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Bütçe 1500 tl (yukarısı çok zor)
Renk mümkünse altın yada beyaz (siyah olmasında)
Pili çıkabilmeli (Bu şart)
RAM 2GB minumum (altı kasıyor donuyor) Dahili hafıza 8gb yeter herhalde
Ekran boyu 5.5 inç ve yukarı
Arka Kamera min 12mpx ve yukarı (canlı foto çekmeli)
Bu fotolara SD kart depo desteği illaki olmalı
Samsung A7 düşünüyordum (onun da yıllara göre versiyonları varmış) aklım karıştı.
Tüketici şikayeti derdi olmasın.Hanıma alacağım.

[ ■ Lütfen öneriniz. ]

Re: Hanıma yeni bir telefon

lenovo k6 note(1920*1080 çözünürlük, 3gb ram,5.5 ekran,8 çekirdek) 1200 civarlarında.Turkcell 12*101tlye veriyor diğer vade seçenekleri de var.

Xiaomi'lere baktınız mı? Türkiye distribütörlüğünü de Doğa İletişim almış. Yakında resmi temsilcisi de olacak. Şimdiden ucuza alırsanız ileride distribütör garantisine girebilir.

*lenovo k6 note alışveriş sitelerinden 1000 TL ye alınabilir
*Xiaomi yi çok beğeniyorum, kullanıyorum/kullanıyordum fakat bataryası çıkarılmıyor.

Re: Ynt: Hanıma yeni bir telefon

conquest014' Alıntı:
Hocam
İstanbul bilişimden baktım.
KVK mı disbrütör garantilimi tam bakmadığımdan bilmiyorum.Ama 1700 tl larda bu modeller.

COBOL' Alıntı:
Bütçe 1500 tl (yukarısı çok zor)
Renk mümkünse altın yada beyaz (siyah olmasında)
Pili çıkabilmeli (Bu şart)
RAM 2GB minumum (altı kasıyor donuyor) Dahili hafıza 8gb yeter herhalde
Ekran boyu 5.5 inç ve yukarı
Arka Kamera min 12mpx ve yukarı (canlı foto çekmeli)
Bu fotolara SD kart depo desteği illaki olmalı
Samsung A7 düşünüyordum (onun da yıllara göre versiyonları varmış) aklım karıştı.
Tüketici şikayeti derdi olmasın.Hanıma alacağım.

[ ■ Lütfen öneriniz. ]

hocam kesinlikle general mobile gm6 alın derim. 3 gb ram,32 gb hdd (128 gb ye kadar sd kart desteği),parmak okuyucu ve 3000 batarya var. ekran hd sadece o da sarjı az yiyor :idea:
ama yine gm5 ve gm5 plus ına da bakın derim.

o paraya mi5s ten gerisi hikaye, öncesinde iphone 7 kullanıyordum öyle söyleyeyim

Kamera ozelligi saglam olan telefin hangisi acaba xiaomi kamerai nasil mesela arkadaşlar

Xiaomi 5 s kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. Daha önce Samsung s4 vardı, şimdi eşim kullanıyor. Fotoğraf kalitesi olarak mi daha iyi bence. :+1:
Xiaomi öneririm ama batarya ne yazık ki çıkmıyor.

Daha önce general mobilet gm5 plus kullanıyordum. 3 gündürde mi5s kullanıyorum. Gm5+ nın Androidi çok iyiydi ancak mi5s daha şık daha performanslı. Şu an 32 GB mi5 1099 TL birde worde 75 TL para puan kampanyası var Hepsiburada da. Yanlız mi alırsanız kaliteli bir kılıf alın mutlaka.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Re: Ynt: Hanıma yeni bir telefon

Dün bir arkadaşta misafirdim.Arkadaşın GM telefonu var. (Hangi yılın hangi modeli dikkat etmedim ama sürüm kitkat çok benzeri idi) Bana cep telefonuna Facebook yüklememi istedi.
Google Play'den girince yanıt vermedi ve bu cep telefonunu desteklemediğini uyarı mesajı yazdı.
Aklıma takıldı.... Google Play, sadece Samsung marka sını mı süresiz destekliyor

xiaomi mi5s 32 gb modelinde 4gb ram vardır 64 gb lık sürümünde 3 gb ram var

xiaomi mi6 çıktı birkaç aya 1700 seviyelerine düşebilir

Diğer bütün markalar, xiaomi f/p oranını göre bence hırsızlık yapıyor

Lenova kamera olarak zayıf. gece çekimi kumlu. Diğer özellikleri ortalamanın üstünde.

Vestel ve Casper telefonlarda ise nedense ekran ucuz tablet ekranları gibi mat ve soluk.

Benim Samsung J5 almadan önce yaşadığım tecrübeler bunlar.

Ha j5ten memnun musun? 10 üzerinden 7 puan alır.

Asus Zenfone 3 64GB kullanıyorum tavsiye ederim Vatan bilgisayardan 1500 TL ye aldım

Geri