HANGİ NOTEBOOK? YA DA TAVSİYENİZ

Kodla Büyü
Hocam
Neticede bir notebook. O kadar para vermeyin. Ne o öyle 1500-1700 lü rakamlar.
Maksat lenovo ise daha geçen ay 700 tl nın az altında gördüm. Dersen ki celeron bana uymaz.
Diyorum ki i serisi işlemciye kendinizi kaptırmayın fazla para vermeyin. Değmez.
Ben şu anda 1000 tl bütçe ayırırım hadi belki 100-200 çıkarım .Daha fazlasını kaptırmam.
Birde olaya Kalite-performas değil, fiyat -fayda bazlı bakın.

COBOL' Alıntı:
Hocam
Maksat lenovo ise daha geçen ay 700 tl nın az altında gördüm. Dersen ki celeron bana uymaz.
Diyorum ki i serisi işlemciye kendinizi kaptırmayın fazla para vermeyin. Değmez.
Ben şu anda 1000 tl bütçe ayırırım hadi belki 100-200 çıkarım .Daha fazlasını kaptırmam.

hocam kendıme alsam dedıgınıze yakın bır dusuncem olur ama baskasına alıyorum (KIZ) sımdı bu fıyata alınan iş görmez der basımı agrıtır malum bılmeyen fıyatı pahalı olanı alır ıyı sanarak başım agrımasın dedım bırde solidworks felan kurması gerekecek muhendıslıkte okuyor o nedenle celeron işini görmez sızın gıbı yazılımcı degıl :D

mfacil' Alıntı:
COBOL' Alıntı:
Hocam

hocam kendıme alsam dedıgınıze yakın bır dusuncem olur ama baskasına alıyorum (KIZ) sımdı bu fıyata alınan iş görmez der basımı agrıtır malum bılmeyen fıyatı pahalı olanı alır ıyı sanarak başım agrımasın dedım bırde solidworks felan kurması gerekecek muhendıslıkte okuyor o nedenle celeron işini görmez sızın gıbı yazılımcı degıl :D

ben de hocam kendime almıyorum ama yok celeron falan alsak değişmez demeyin bari. Sonuçta pc yi kullanma durumuna göre işlemcilerin işlevi var. Senın celeron işlemci bana ne kadar hd görüntü veri akışını sağlayacak. Sonuçta grafik veri tabanlı yeni programlar kullanılıyor artık....

hocam ben aldım bugun sızede tavsıye ederım freedos olması 200 lıra ucuza getırdı bana ve rahat işini gorur tek farkedemedıgım vga cıkısı olup olmadıgı bazı modellerde malum sadece hdmi cıkıcı var onu goremedım alan baglamaz ama kendıme alsam önemlı bır ayrıntı olurdu

Geri