Hangi İnterneti kullanıyorsunuz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jhake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jhake

Üye
Arkadaşlar yeni eve taşındım internet bağlatmak istiyorum. Vodafone, superonline, turknet, ttnet siz hangisini kullanıyorsunuz ne kadar ödüyorsunuz ne tavsiye edersiniz.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Re: Hangi İnterneti kullanıyorsunuz

bulunduğun yerde superonline fiber varsa başka birşey düşünme hiç. 4 yıl kullandım süper memnundum. izmire taşındım olduğum yerde internet yoktu. yani hiç yoktu. telefon bile yoktu. telekom kablosu bile yoktu. :) bu kadar gırgır yeter. cidden taşındığım apartman ve olduğu sokakta telekom altyapısı yoktu. süperonline zaten olmadığından çok rezillik çektim. neyseki ilçe değiştirip başka bir yere taşındım. şuan olduğum yerde ttnet var sadece. ben de ondan aldım. binaya kadar fiber var evde hiper 24 mpbs bağlantı veriyor ki buna yakın değerler alabiliyorum. dsmart kampanyasını da düşünmüyor değilim sonuçte ttnet altyapısını kullancak.

Mesela bizim çevre yeni binalardan oluşuyor fiber altyapısı var genel olarak superonline kullanılıyor. İkidebir memnuniyet anketi ile kapıyı çalıyor. Bir sıkıntı yaşamadım.
25 Mbps limitsiz 59 tl.

Xperia Z3

Turkcell Superonline Yalın İnternet 8mbit, 50 gb AKK, 59 tl,
Hızdan ve kaliteden memnunum.

turktelekom 16 Mbps, ULTRANET LİMİTSİZ PLUS 100GB (ADSL)_EvTelefonu_ola Ev Telefonu Olana 24Ay İndirim 49.90 TL

16 mbps VodafoneNet 60gb akn bi sıkıntı olmadı şuana kadar

Uydunet 25 Mbps hız 75 gb adil kullanım kotasi diğer çoğu internet saglayicisi ttnet alt yapısını kullanıyor pek hibfark yok

türktelekom iyi bir teklif vermeyince yeni vodafone süpernet e başvurdum.32mbps hız 120 gb akn 59.90 TL

ucarozcan' Alıntı:
Mesela bizim çevre yeni binalardan oluşuyor fiber altyapısı var genel olarak superonline kullanılıyor. İkidebir memnuniyet anketi ile kapıyı çalıyor. Bir sıkıntı yaşamadım.
25 Mbps limitsiz 59 tl.

Xperia Z3
İnternet hızında herhangi bir problem yaşıyor musunuz hocam? özellikle hd video izlerken takılmalar oluyor mu? ttnet fiber bağlantım var videoları ağız tadıyla izleyemiyorum

uydunet akk 25 gb. 10 mbps
29 tl.
memnunum, bir sorun yok.

Geri