hangi akıllı telefonu alıyım?

Kodla Büyü

gelincik42

Aktif Üye
arkadaşlar, cep telefonumu değiştireceğim IPhone 6, samsunsg s5,samsung galaxy note4 arasında kararsızım. yardımlarınızı bekliyorum..

iPhone almanın şöyle bir zararı var ki artık başka bir telefonu elinize aldığınızda oyuncak gibi geliyor ve başka markaya geçemiyorsunuz :+1:

Iphone Fiziksel olarak beğeniyorum ve kullanımı rahat,
fakat Phone kamerası 8mp iken samsung son ürünleri 16mp tam iki katı,,
fakat samsungdan kullanılan malzemenin 2.kalite olduğundan bahsediyorlar. kararsızlık zor :verymad:

MP değeri sizi aldatmasın. Önemli olan kamera sensöründe kullanılan çipin boyutu ve kalitesidir. iPhone 8MP kamerayla harika fotoğraflar çekiyor :+1:

yataylimit' Alıntı:
iPhone almanın şöyle bir zararı var ki artık başka bir telefonu elinize aldığınızda oyuncak gibi geliyor ve başka markaya geçemiyorsunuz :+1:
Sadece bükülüyor ve Pili patlayabiliyor.

Iphone fotoğraf ve video kalitesinde iyi değil ama 2 çekirdekli işlemci ve 1gb ram ile
Androidlerin en babasindaki 3gb ram ve 8 çekirdekli islemcilerden daha stabil bu da gerçek

Şuan S3 kullanıyorum. Yeni alacak olsam LG G3 yada SONY Z3 alırdım. Şuda bir gerçek iphone stabil çalışıyor

Bulablirsen ASUS ZEN PHONE 6
.
6inç - Çift hat - 2gb ram - Atom çift çekirdek işlemci - 3300 mah pil - 800 TL

Bende Nokia C6-01 var. İlk fırsatta değiştirmeyi düşünyordum. Dün bir arkadaşım Asus Zenphone 6 hakkındaki fikrimi sorduğumda araştırma yaptım. F/P olarak çok iyi buldum. Önümüzdeki ay almayı düşünüyorum.

Geri