Hangi Araba...

Kodla Büyü

Hangi arabayı tercih edersiniz(2024 model)?

• Tucson

Oy: 22 31.0%
  • C5 AirCross

Oy: 3 4.2%
  • Sportage

Oy: 11 15.5%
  • Tiguan R-Line

Oy: 25 35.2%
  • Ds 7

Oy: 10 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    71
Arkadaşta Suzuki vitara vardı C3 aircross aldı. Konforu geçtim güven vermiyor diyor. C5'i bilmem.

Volkswagen'i genel olarak sevmiyorum. Dsg şanzımanı malum. Gereğinden pahalı bence Ülkemizde. Gerçi Alman başbakanda dedi isminizin hakkını verin. Pahalı satıyorsunuz diye.

Ds citroen'in zaten o sebeple birşey diyemem. Belki premium markası olma yolundadır.

Alsam muhtemelen Tucson yada Sportage alırdım. Sportage'ın yenileri de dsg'nin bir versiyonu ama biraz daha iyi diyor yorumcular. Birde avrupa değil doğu arabaları bana cazip geliyor.

Sanırım geçmiş deneyim kaynaklı.

1650'ye qashqai N-Connecta
1850'ye qashqai N-Design

hatta varsa bütçe
2150'ye epower platinium da incelenmeli.

çünkü satamadılar, ellerinde kaldı 2024'ler....

kesinlikle dertsiz kedersiz servis kalitesi olarak kia derim. bu ülkede WW çılgınlıgına bulasıp doğru yolu yıllar sonra buldum şimdi ise 6 yıldır sportage mis.2013 vardı 2021 var bu yıl 2021 satıp 2024 tam hibrit full paket Allah izin verirse

7 yıl 2015 sportage kullandım memnun kaldım sorunsuz sağlam konforlu araç. artı olarak içlerinde tasarımıda en çok hoşuma giden araç. ülkemizde ww tutkusu var ama geçen bir videoda ustanın biri en çok parayı ww ustaları kazanıyor dedi doğrumu bilmiyorum.
c5 almaya niyetlendim araştırmalarım da birçok sorunun olduğunu gördüm. (adblue, triger, elektronik aksam vb.)
ds7 hiç bilmiyorum. yorumum yok
tucson ve sportage aynı parçaları kullanırlar zaten, hemen hemen aynıdır herşeyi. tucsonun son tasarımları hoşuma gitmiyor kia almazsam tucson alırdım.
sonuç olarak 3 ay önce fiyat performans araçı olduğunu düşündüğüm chery tiggo7 promax aldım sportage aratmıyor. şuan 1400 km deyim memnunum.

Para çıksa, bir yerden para gelse Dünyada alacagim tek bir araç var.VW Grand California fabrika çıkışlı karavan.1 sene eve girmemek Turkiyeyi gezmek.

7 yıl 2015 sportage kullandım memnun kaldım sorunsuz sağlam konforlu araç. artı olarak içlerinde tasarımıda en çok hoşuma giden araç. ülkemizde ww tutkusu var ama geçen bir videoda ustanın biri en çok parayı ww ustaları kazanıyor dedi doğrumu bilmiyorum.
c5 almaya niyetlendim araştırmalarım da birçok sorunun olduğunu gördüm. (adblue, triger, elektronik aksam vb.)
ds7 hiç bilmiyorum. yorumum yok
tucson ve sportage aynı parçaları kullanırlar zaten, hemen hemen aynıdır herşeyi. tucsonun son tasarımları hoşuma gitmiyor kia almazsam tucson alırdım.
sonuç olarak 3 ay önce fiyat performans araçı olduğunu düşündüğüm chery tiggo7 promax aldım sportage aratmıyor. şuan 1400 km deyim memnunum.
Geçen youtube üzerinde bende öyle bir videoya denk geldim. Almanya'daki en çok satan araç toyota, en çok kazanan ise volkswagen diye. Almanyada bile pahalıymış araçları. Servisi, Sanayi masrafı nedir bilmiyorum ama istatistik bu şekilde diyordu.

Geri