Hangi Aracı Tercih Edersiniz

Kodla Büyü

Hangi Aracı Tercih Edersiniz

• Kullanılan toplam oy
    93
Sürüş konforu ve ferahlığı, bagaj hacmi vs bakımından Superb tercih ederim. 1.5 litre benzinli , 150 beygir de gayet yeterli bir motor. Mercedes ise c180 yerine başka bir model olsaydı olabilirdi ama C180'de pek Mercedes havası yok derler.

yaşı en küçük olanını tercih ederdim hocam. 10 yasındaki araç heran sıkıntı çıkarabilir ben o yüzden yaşı büyük araç almaya çekiniyorum. hatta kendi kullandığım araç 10 yaşına gelmeden satarım. benim tercihim en sorunsuz binebileceğim araba olurdu. 2023 octavia

D segmentin tadı başka ama bizim ülkede yakıtta bir yandan önemli. Bunlar arasından sanırım Octavia seçerdim. Ancak 1600-1750 arasına bayiden şuan sıfır araçta alınabilir.

Elektrikli mobiliteye bu fiyatlarda geçilebilir, togg sıfır faizli kampanyada çok iyi aslında.

Mercedeste olsa 10 yaşında bir araba alacağıma marka olarak daha düşük seviyedeki 1-2 yaşında bir araba almayı tercih ederim

C180 de mercedesin kendi motoru var reno motoru vs değil sürüş keyfi ön numara motor on numara ben c180 ciyim

Anket sonuçlarını merak ettim ama bir tanesini seçmeden direkt sonuçlara bakamıyorum, birini seçip seni de yanıltmak istemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: nmk
Anket sonuçlarını merak ettim ama bir tanesini seçmeden direkt sonuçlara bakamıyorum, birini seçip seni de yanıltmak istemiyorum :D
1734517743721.webp

Sonuçları gösteri tıklayınca gösteriyor. Bende oy kullanmadım.

Geri