ihtiyaç kredisi olarak 100bin çekilebiliyormu peki.zlatanibo' Alıntı:Hocam halk bankın ihtiyaç kredisi bayaa uygun 0,75 faiz oranı 30.000 tl 33.000 geri ödüyorsun 24 ayda, ziraat bankası da 0,87 olması lazım bildiğim kadarıyla en uygun bunlar
limit 50000 hocam ihtiyaçtaş(s)ehven' Alıntı:ihtiyaç kredisi olarak 100bin çekilebiliyormu peki.zlatanibo' Alıntı:Hocam halk bankın ihtiyaç kredisi bayaa uygun 0,75 faiz oranı 30.000 tl 33.000 geri ödüyorsun 24 ayda, ziraat bankası da 0,87 olması lazım bildiğim kadarıyla en uygun bunlar
burda koyulaştırdığım yeri sanırım yanlış yazdınız.ttalan46' Alıntı:arkadaşlar bende bankadan kredi çekmenin iyi birşey olmaycağını savunanlardanım. 10 000 kredi çekiyorsun ama (öncelikle dini boyutu ayrı birşey) ödeyene kadar canınız çıkıyor. yaklaşık 8 yıldır çalıyorum. evim yok. 10 000 değerinde bir arabam var. Ama kafam çok rahat. Evimde olmasın. Para biriktiriyorum. Banka kazanacağına ben kazanayım. Bankaya öder gibi hiç aksatmadan bir kenara koyuyorum. Zamanı geldiğinde ise peşin para ile daha uygun bir bir ev alacağımı düşünüyorum. Faiz haramdır. Allah bize zarar verecek bir şeyi haram etmez