Hangi Cep Telefonunu Önerirsiniz?

Kodla Büyü

computerteacher

Aktif Üye
Arkadaşlar yeni bir cep telefonu almak istiyorum. Aklımda Samsun Galaxy s3 i9300, Ihone 4s ve Nokia Lumia 92o var. Hangisini almalıyım sizce yorumlarınızı alabilir miyim? Karşılaştırma yaptığımda samsung galaxy s3 daha çok özelliğe sahip gibi görünüyor. Siz ne dersiniz? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

acelen yoksa 1-2 ay daha bekle yeni telefonlar girecek piyasaya. onlarıda görüp öyle bir değerlendirme yapmakta fayda var. ben nexus 4'ü merakla bekliyorum kaça piyasaya girecek diye.

hocam ben HTC 3D evo kullanıyorum.Memnunum 1 yıl oldu.Bilgisayar gibi hızlı da ekran da güzel

Re: Ynt: Hangi Cep Telefonunu Önerirsiniz?

Şu an alınabilecek en iyi telefon s3 ama elini sallasan s3 e çarpacak o yüzden bende bekle derim. Hem fiyatlar biraz daha ucuzlar

Samsung s 3 derim.

Ekran genişliği ve çalışma hızı , kamera çekimleri çok güzel

o zaman girelim s3 yaklaşık bir öğretmen maaşı bence değmez 1800 lira para ver sonra üç kuruşluk şarz cihazı ara
okulda bir arkadaşın var bu gün döne döne şarz cihazı arıyordu.

Hocam çok masraflı almayın derim yazıktır günahtır. basit bir telefon yanında 300 lük bir tablet(bugün sipariş verdim geldi hediyeydi birisine. Özellikleri müthiş) ikisi beraber akıllı ikili olur zaten.

Sayın hocam telefonlar çok fonksiyonlu güzel oyuncaklar ben de değiştireçeğim fakat daha makul fiyat olan türkcell maxiplus5 düşünüyorum 32 liralık faturalı 600 dk heryöne hatta 20 lira fark ile 24 ay ödeme ile 480 liraya almayı düşünüyorum. Bir incele istersen

Hocam gerçekten fiyatlar çok pahalı ama öyle an oluyor ki dışarıda iken internete girmem gerekiyor. Bu yüzden almışken iyi bir telefon alma niyetindeyim ama tam karar veremedim.

BBNET
Geri