Hangi ekran kartını önerirsiniz?

Kodla Büyü

aresbel3

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar p4 2,8 işlemcim var, 2*512 Mb DDR ram var ekran kartım dahili. 32 bit starter win7 kurdum. sorunsuz çalışıyor. yalnız CS4 kurmak istiyorum. O yüzden dahili olan ekran kartından kurtulup güzel bi ekran kartı almalıyım. Parasından kaçınmayacam. ne önerirsiniz??

Hocam maziye gittim ve 2008 de aldığım hala kullandığım donanımı buldum
EKRAN KARTI SAPPHIRE HD4850, 512MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 625/1986 203 $

şimdi fiyatı çok düşmüştür. crisys in son sürümünü oynuyorum şuan cs4 ü 1650x1080 çözünürlükte ful detaylarla rahatlıkla oynuyor. cs nin son sürümünü indirdim onuda oynuyor. Artık gerisini sen düşün 4850 böyle ise test sonuçlarına bakarak daha uygun modelleri alabilrisin. Ama snein işlemcin ekran akrtının yanında zayıf kalmasın o yüzden çokta gelişmiş birşey alma

kolay gelsin

Elindeki sisteme yatırım yapmak istiyorum diyorsan Ati HD 4670 1GB (128BIT) GDDR3 AGP 8X (200 TL civarı) veya Ati Radeon HD 3450 512MB (64BIT) DDR2 AGP 8X (120 TL civarı) ekran kartlarını tavsiye edebilirim. Ram yuvaları fazlaysa veya anakart destekliyorsa RAM leride 2GB yap bence ek olarak.

aresbel3' Alıntı:
Hocam ben ADOBE CS4 ü kastetmiştim :))

:)))))))
Sanırım mesajı çok geç saatte okumuşum ki kafa nerlere gitmiş. Ama cs4 için ekran kartı konusunda çoktahassas davarnama gerek varmı bilmiyorum. hani ram ve işlemci mutlaka ilk sırada ama şuanki akran kartın neyi karşılamıyorki ? Bence piyasaaki en düşük ekrankartını alsan bile yetecektir. hayırlı olsun şimdiden

Kolay gelsin

alpaygunes' Alıntı:
aresbel3' Alıntı:
Hocam ben ADOBE CS4 ü kastetmiştim :))

:)))))))
Sanırım mesajı çok geç saatte okumuşum ki kafa nerlere gitmiş. Ama cs4 için ekran kartı konusunda çoktahassas davarnama gerek varmı bilmiyorum. hani ram ve işlemci mutlaka ilk sırada ama şuanki akran kartın neyi karşılamıyorki ? Bence piyasaaki en düşük ekrankartını alsan bile yetecektir. hayırlı olsun şimdiden

Kolay gelsin

Bilgim yok hocam, Adobe cs4 te sistem gereksinimlerinde öyle birşey yazmıyor ama daha hızlı olması açısından yükseltmek istiyordum.
Anakartımın marka modelini de boldum biraz zor oldu ama http://www.foxconnchannel.com/produ...us0000018&Socket=Socket+775&Chipset=SiS+661FX:)

Geri