T turapt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 558 7 Mayıs 2014 #1 aynı binada iki daire arasında kaldım. nacizane fotolarını çektim ekte, siz olsanız hangisini alırdınız? Ekli dosyalar ev plan.rar ev plan.rar 1.9 MB · Görüntüleme: 101
aynı binada iki daire arasında kaldım. nacizane fotolarını çektim ekte, siz olsanız hangisini alırdınız?
R ramkan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 311 7 Mayıs 2014 #2 Re: Ynt: hangi evi alırdınız? Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum tercihim gunesi fazla goren taraftan olurdu isinma yonunden avantaj saglar
Re: Ynt: hangi evi alırdınız? Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum tercihim gunesi fazla goren taraftan olurdu isinma yonunden avantaj saglar
B bilisimci09 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 568 8 Mayıs 2014 #3 çocuk parkına bakan taraf daha ferah gözüküyor
E EynelMefer Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,144 8 Mayıs 2014 #4 bilisimci_009' Alıntı: çocuk parkına bakan taraf daha ferah gözüküyor Genişletmek için tıkla ... :+1: şimdiden hayırlı olsun diyelim...
bilisimci_009' Alıntı: çocuk parkına bakan taraf daha ferah gözüküyor Genişletmek için tıkla ... :+1: şimdiden hayırlı olsun diyelim...