hangi free antivirüsü kursam acaba?

Kodla Büyü

piadora

Aktif Üye
elimde özellikleri çok iyi olmayan bir bilgisayar var öğretmenler odasının bilgisayarı bu.Antivirüs olarak ne kursam acaba çok fazla kastırmayacak cinsten.Bir yandan da iyi koruması lazım,öğretmenler sürekli flash belleklerini takıyorlar çünkü :wink:

hocam şahsen ben daha önce öğrtmenler odası için denemediğim çözüm kalmadı. en sonunda lisanslı kaspersky aldım ( 25 tl ye internet securty 2011 geçen sene ve bu sene de 2012 sini)) şimdi kafam o kadar rahat ki anlatamam. geçen sene hiç format atmadım. bu sene de kurdum. sıkıntısız sorunsuz kullanıyorum.eğer imkanınız varsa kasper tavsiye ederim. son derece iyi bir antivirüs.

İşletim sistemi xp sp3, Vista, Win7 ise Avira 2012. Bunlar değilse ve/veya avira çok zorlarsa Microsoft Security Essentials. Bir de her şartta usb security disc kurulmalı.

bilgisayarın 512 mb rami var ve celeron,bir işlem yaparken bir 2.sini yapamıyosun.kaspersky için yeni bir bilgisayar lazım,onu da okul almaz heralde.şu şartlara göre yine en iyisi avira mı sanki ne? avg biraz kastırır gibime geliyor,dün özellikleri daha iyi olan bir hocanın bilgisayarına format attıktan sonra avg kurdum,kastı biraz ,bu hiç açılmaz heralde :)

piadora' Alıntı:
bilgisayarın 512 mb rami var ve celeron,bir işlem yaparken bir 2.sini yapamıyosun.kaspersky için yeni bir bilgisayar lazım,onu da okul almaz heralde.şu şartlara göre yine en iyisi avira mı sanki ne? avg biraz kastırır gibime geliyor,dün özellikleri daha iyi olan bir hocanın bilgisayarına format attıktan sonra avg kurdum,kastı biraz ,bu hiç açılmaz heralde :)

hocam istersen kaspersky 2012 nin 30 günlük deneme sürümünü indir. özellikler bu son versiyon sistemi yormuyor.

USB disk security nin 6.X sürümlerinden biri mutlaka yüklü olmalı
Yanına Avira, AVG, Micdosoft SE den biri işinizi görür.

Tüm önlemleri alsanız da XP makina için pek yapacak bir şey ok. En iyisi Acronisle imajını alıp D sürücüsüne kaydetmek. Arada geri yüklemek.

piadora' Alıntı:
sistemi yormasa da 1 ay sonra satın almak gerekcek ama okul alır mı bilmiyorum :wink: a

hocam ben kendi okuluma 4 tane lisans aldırdım. paşa paşa da aldılar. sonuçta biraz bilen kişi bunun gerekli olduğunu anlar. neyse size hangisi uygunsa ona göre işinizi görün

avira hocam. fakat gerçekten makineyi yavaşlatıyor. özellikle açılış süresi uzun. öğretmenlerin notebooklarına da avira kuruyorum. gidiyorlar birisi nod32, öbürü avast diyor. öğretmenler de inanıp kuruyorlar. 1 hafta sonra makineye virüs giriyor ve tekrar formatlıyorum. ama aviralılarda problemim olmuyor. ayrıca xp lerde autorun özelliğini gpedit.msc'den de kapattım. antivirüs programlarının tanıyamadığı virus bile olsa otomatik olarak başlamıyor.

Geri