Hangi hariciyi daha iyi (dayanıklı)

Kodla Büyü

Bahadır1980

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bende fiyatı uygun diye Seagate GoFlex 320 Gb aldım ancak tecrubelerime dayanarak Samsung hard diskler daha sorunsuz gibi...

Merhaba;

WD ve Seagate den herhangi birini tercih edebilirsiniz bana göre. Ama eğer yorumlar gelirse fakedeceksiniz ki heriki ürün içinde memnuniyetsizlik ve tek ürün yorumu olacaktır. Her iki ürününde satışını yaptım daha önce. Seagate Go flex ürünlerin en büyük artısı, kafaların değiştiriliyor olabilmesi. WD ise size tasarım ve şifreleme, doğrudan 3.0 desteği verir. Biraz daha uygundur. İyi çalışmalar.

samsung tavsiye etmem 3,5 inch 1,5tb hdd vardı bozuldu. 1tb bilgim gitti kurtaramadım.

verbatim güzel cd üretiyordu ama hdd ler nasıl acaba kullanan fazla yoktur.. düşse bile zor bozulacak bir hdd lazım..

verbatim kullanıyorum birtane şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım hamd olsun. hatta bir kaç defa düşürdüm.

mustafayilmaz28' Alıntı:
verbatim kullanıyorum birtane şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım hamd olsun. hatta bir kaç defa düşürdüm.
MalCimrilerde,SilahKorkaklarda,KararDaZayıflardaOlursaİşlerBozulur-Hz.Ebubekir(r.a)
HaksızlığınÖnündeBoyunEğmeyiniz.ÇünküHakkınızlaBeraberŞerefiniziDeKaybedersiniz-Hz.Ali(r.a.)

imzan harikaymış..

mnn' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
mnn' Alıntı:
KAÇ KERE YAZCAZ ....transcend
http://www.transcend-info.com/global2.asp

kazakistan bile avrupa olarak geçiyor..

türkiye ise orta doğuda yazmışlar yazıklar olsun ya..

bu markaya birden soğudum..
teknosa dan transcend 750 gb lik var alır hocam...yıllarca kullanır...
doğru düzgün distribitor almadı türkiyede... adamlar napsın????????????*

teknosada 640 gb usb 2.0 diğer modellerden 99 TL ama tükenmiş sanırım..

bunlar bimeks elektroworld vatan darty media markt de satılmıyormu..

dokmeefrail' Alıntı:
bim e geliyor bu hafta fiyatı 115 bence en uygunu bu
9 kasımın bülteni o sayın hocam.

Alırken fiyat performansa bakılırken yazma okuma (usb 2.0 da) hızlarına da dikkat edilmeli.

Ben de bugün biraz araştırma yaptım ve WD önermiş birçok kişi. Ben 1 TB, 2.5", ve USB 3.0 istiyorum. Düşmeye dayanıklı olanı varsa tabii ki onu tercih etmeli ama bu trascendin 1 tb lık yok sanırım.

Teknolojik açıdan oldukça geriye giderek yazıyorum, alayı aynı. Quantum (bir zamanlar efsaneydi), samsung, seagate, western digital, hitachi, maxtor markalı ürünlerin tamamını kullandım ve bozuldu. Gözüne kestirdiğini al hocam.

3,5 yıldır samsung 2,5" 500 GB ve 2 yıldır da Wd 2,5" 500 GB kullanıyorum, bi sorun yaşamadım. sadece samsung da dosya sistemi bozuldu. slax işl. sistemiyle dosyalarımı kurtarıp format attım, zaten 2. hddyi alma sebebim de dosyaları kurtarmaktı biraz.

Verbatim ülkemizde çok yaygın olmasa da yurtdışında önemli bir kullanıcı kitlesi ve itibarı var.3 yıl önce 1 TB olanı almıştım çok memnunum.

bende 2.5" 640 GB samsung var. 3 yıldır kullanıyorum, hala ilk günkü gibi sessiz çalışıyor. tasarımı gayet şık, tavsiye ederim.

Geri