Hangi ilde Formatörler yazın çalışıyor?

Kodla Büyü

seymafer

Üye
Balıkesir'de formatörler yazın görevlendiriliyor ve 8-5 okulu bekliyor.İdare insaf ederse (hoş ücreti idare cebinden vermiyor ya) öğleden sonra erken çıkabilirsin diyebiliyor. Ama duyduğuma göre Ankara, Manisa yazın görevlendirme yapmıyor.Çorum da yapıyor. Bun nedir nedendir bilen var mı ya da nasıl çözülür.Ben de BÖTE okuduğuma pişman oldum 3 yılda.Eğer yazarsanız ilinizdeki durumu bir görelim nerde nasıl oluyor..

DÜZCE DE 15 TATİLDE ÇALIŞTIM. YAZIN İDARECİLER GİBİ YILLIK İZİN KULLANDIM. İZİN BİTİNCE OKULDAYDIM. YAZ KIŞ ÇALIŞIYORUZ.

burdurda sistem çok güzel işliyor. haziran sonunda başvuru formunda iki seçenek oluyor isteyen temmuzda isteyen eylülde başlayabiliyor

gitgide böyle olacağız herhalde. şimdi birde yazın ve ara tatilde çalışma sıkıntısı çıktı :-1:

Çalışıyor derken merak ediyorum hakikaten bir iş yapılıyor mı yoksa sadece gidip gelmekten mi ibaret?

Arkadaşlar bu konu daha öncede açılmış ve cevaplanmıştı. Ben yaz tatili yaptım. İl ya da ilçe milli eğitim müdürlüğünü her aradığımda "tatil diye birşey kesinlikle yok" denildi bana, bende bunun üzerine Nimet Çucukçuya ait, yine bu siteye eklenmiş bir yazıyı dilekçemle birlikte okul müdürlüğüne verdim. Müdür, ben emin değilim, diyerek ilçeye orasıda il mem e yolladı ve sonra duydum ki tüm ilde isteyen arkadaşlar izin kullandılar yazın 2 ay. 15 tatil içinde bir dilekçe yazacağım..

bingölde idareye bakıyor iş.bazıları hiç uğramadan ekderslerini aldı bazıları yarım gün bazıları tam gün uğradı.uğradı diyorum çünkü yapılacak bişi bulamadım şahsen ben.20 günlük izinden sonra hep okuldaydım boşu boşuna.müdür beye söyledim ben gelmek istemiyorum ek derste istemiyorum die ama yapacak bişi yok hocam demekten başka bişi yapmadı istifa dilekçesi yazdım.bunu işleme soksak bile formatörlük için yine senin adını yazarım mem e dedi.

agkarakoc' Alıntı:
Arkadaşlar bu konu daha öncede açılmış ve cevaplanmıştı. Ben yaz tatili yaptım. İl ya da ilçe milli eğitim müdürlüğünü her aradığımda "tatil diye birşey kesinlikle yok" denildi bana, bende bunun üzerine Nimet Çucukçuya ait, yine bu siteye eklenmiş bir yazıyı dilekçemle birlikte okul müdürlüğüne verdim. Müdür, ben emin değilim, diyerek ilçeye orasıda il mem e yolladı ve sonra duydum ki tüm ilde isteyen arkadaşlar izin kullandılar yazın 2 ay. 15 tatil içinde bir dilekçe yazacağım..

öyle bi şansımız var mı hocam 15 tatil için ben okula gelmek istamiyorum die bi dilekçe versek oluyor mu yani???

Ayrıca şunu da belirtmek isterim. İdareyle arasının iyi olması ya da diğer sebeplerden erken çıkan arkadaşlarımızın ek ders alması ve yiyebilmesi gerçekten kötü bence, kesinlikle helal denemez o paraya, ama diğer yandan bu bize zorla dayatılan birşey, istemiyorum diyorsunuz yine yapıyorlar, pufs bilemiyorum yani.
En azından herkese aynı muamele yapılması, aynı şartlarda çalışılması gerektiğine eminim.
Formatörlüğün saçmalık olduğu konusuna hiç girmiyorum bile...:)

uxexes' Alıntı:
agkarakoc' Alıntı:
Yazıyı arıyorum da şu an. Bulabilsem cevap vereceğim :)
aradığınız yazı şu sanırım

:++:

Eski bakanımızdan beklenmeyen bir cevap olmuş gerçekten yazın ve şubat tatilinde görev yapan arkadaşlar alın size dayanak. Bakan değişti diye bu da değişecek değil ya.

Bizden yazın ve ara tatilde de yararlanacaklarmış. :))) Şaka gibi...

Durmak yok çalışmaya devam.

agkarakoc' Alıntı:

Hangi ildesiniz sayın hocam?Ben Konya da çalışıyorum. Ben de yazın aynı şekilde bahsettiğiniz yazıyı okula dilekçeyle birlikte verdim, ordan ilçeye ordan da ile gönderildi. İlden gelen cevap;

İlgi yazı ve ekleri incelenmiş olup, BT Formatör öğretmenlerin görevlendirmeleri 2/7/2009 tarih ve 12271 sayılı Bakanlık yazısı gereği yapılmaktadır. Söz konusu işlemlerin bakanlık yazısına göre yapılması hususunda gereğinin yapılmasını rica ederim. S. Cumhur BAŞARAN (İl MEM Şube Müdürü)

Bu yazı Meram daki bütün okullara bu şekilde gönderildi. Ve formatörler 8-17 görev yaptı(hiç bir iş yapmadı sadece okulu bekledi).

Bu arada şunu da belirtmeliyim, ben formatör değilim. Eşim Temmuz döneminde başvurmak zorunda kaldı çünkü onun okulunda başka birisi daha istiyordu formatörlüğü ve bu yazın çalışmama olayını eşim için ben takip ettim. Konya'da Temmuz ayında görevlendirmeler yapılır, Temmuzda görev almayanlar için Eylül ayında tekrar görevlendirmeler yapılıyor.

Zonguldak ta isteğe bırakılıyor. İsteyen formatör yazın çalışıyor istemeyen tatil yapıyor :+1:

konya da tam olarak nasıl oluyor hocam? isteyen temmuz isteyen eylül de mi görevlendiriliyor? 15 tatil de nasıl konya da durumlar?

Geri