A altf4_01 Aktif Üye Mesajlar 145 6 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar iyi geceler sizlerden tavsiyeler bekliyorum. ttnet paketi sona eriyor. Hangi firmadan hangi interneti kullansam daha ekonomik.tşkler
Arkadaşlar iyi geceler sizlerden tavsiyeler bekliyorum. ttnet paketi sona eriyor. Hangi firmadan hangi interneti kullansam daha ekonomik.tşkler
Tenten Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,584 6 Temmuz 2014 #2 ttnet net limitsiz 2 sene sözleşme imzalandığında 39 tl. telekom bayisine gidip kapatmak istediğini söylediğinde bunu öneriyorler.
ttnet net limitsiz 2 sene sözleşme imzalandığında 39 tl. telekom bayisine gidip kapatmak istediğini söylediğinde bunu öneriyorler.
A altf4_01 Aktif Üye Mesajlar 145 6 Temmuz 2014 #3 yalın internet değil sanırım söylediğin.ben şuan yalın internet kullanıyorum da.Acaba dsmart ya da superonline nasıl
yalın internet değil sanırım söylediğin.ben şuan yalın internet kullanıyorum da.Acaba dsmart ya da superonline nasıl
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 6 Temmuz 2014 #4 bende ttneti kapattırdım.hep yalan hep hile ş..sizler ilk iş tatil dönüşü süperonline ile görüşmek olacak.herkes memnun.en azından ttnet denen üç kağıtçılar paramı kazanmasın..
bende ttneti kapattırdım.hep yalan hep hile ş..sizler ilk iş tatil dönüşü süperonline ile görüşmek olacak.herkes memnun.en azından ttnet denen üç kağıtçılar paramı kazanmasın..