Hangi Kitabı Okuyor sunuz ?

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar sürükleyici , güzel okuduğunuz ve tavsiye ettiğiniz bir kitap var mı?

Dün bir kitap aldım şuan 348. sayfaya kadar geldim.. Güzel bir kitap ....

Sizlerin önerdiğiniz ve okuduğunuz kitaplar neler ?

vallha ben elif şafak siyah sütü okuyorum hamilelik öncesi kadınların içinde bulunduğu kendine sorduğu soruları dillendiriyor belkide, değişik bir kitap ben begendim :)

hocam sosyolojiye başladık malum. Yavaştan psikoloji ve sosyoloji tarzı kitaplara ağırlık vermeni öneririm. Doğan Cüceloğlu, Çiğdem Kağıtçıbaşı, Üstün Dökmen, Eric Fromm, Max Weber, Anthony Giddens, Michel Foucoult, Noam Chomsky, Zygmunt Bauman, Jean Baudrillard, Emre Kongar, Cemil Meriç, ...

AÖF kitaplarını aldıklarında konuların içinde direkt yada kaynakça kısımlarında yararlı olabilecek diğer kaynaklar yazıyor zaten. Onları da yavaştan edinip okumak lazım.

karinca_52' Alıntı:
Arkadaşlar sürükleyici , güzel okuduğunuz ve tavsiye ettiğiniz bir kitap var mı?

hangi kitabı okuyorsunuz?

"Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır" Tavsiye ederim sayın hocalarım Ahmet Şerif İZGÖREN in kitabı

John Verdon - Gözlerini sımsıkı kapat. Tavsiye ederim. Ama ilk kitabını okumak şartıyla. " aklından bir sayı tut "

steautr' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:

hangi kitabı okuyorsunuz?

Aklından bir sayı tut hocam 2,5 günde bitti 475 sayfa

ilkayla' Alıntı:
John Verdon - Gözlerini sımsıkı kapat. Tavsiye ederim. Ama ilk kitabını okumak şartıyla. " aklından bir sayı tut "

bende tam 2. kitabına başlayacaktım hocam :)

ilki güzeldi....
2,5 günde bitti

omd' Alıntı:
hocam sosyolojiye başladık malum. Yavaştan psikoloji ve sosyoloji tarzı kitaplara ağırlık vermeni öneririm. Doğan Cüceloğlu, Çiğdem Kağıtçıbaşı, Üstün Dökmen, Eric Fromm, Max Weber, Anthony Giddens, Michel Foucoult, Noam Chomsky, Zygmunt Bauman, Jean Baudrillard, Emre Kongar, Cemil Meriç, ...

AÖF kitaplarını aldıklarında konuların içinde direkt yada kaynakça kısımlarında yararlı olabilecek diğer kaynaklar yazıyor zaten. Onları da yavaştan edinip okumak lazım.

bu hafta içi kitapları alırım sanırım hocam daha aöf den alamadık.....

çıkmış sorularla ilgili kaynakları paylaşalım gene aramızda

kitapları alınca zaten bakacam içinde neler var diye ..

Sinan Yağmur
Kerbela

İnanın içim yana yana okudum kitabı ve 3 saatte bitti. Kitapta insanın Allah uğruna şehit olmanın ne ulu ve yüce makam olduğu tekrar vurgulanıyor.

bosvernapcan' Alıntı:
Sinan Yağmur
Kerbela

İnanın içim yana yana okudum kitabı ve 3 saatte bitti. Kitapta insanın Allah uğruna şehit olmanın ne ulu ve yüce makam olduğu tekrar vurgulanıyor.
:+1:

ben nar ağacını okuyorum şu anda.. Nazan Bekiroğlu. Kalın bi kitap. Çok beğenerek okudum..

agatha christie kitaplarını okuyorum. hepsi çok sürükleyici.
jean christopher grange'ı da tavsiye ederim ama fazla şiddet içeriyorlar.

"Bin Muhteşem Güneş" (Hüseyin kali-Türkçesi:)) ve Elif Şafak "İskender"i bitirdim.İkiside iyiydi tavsiye ederim.Uçurtma Avcısına başlayacağım şimdi...

ben derim ki---

adını sanını duymadıgınız yabancı yazarların eserlerini okuyacagınıza
once türk edebiyatınının nadide eserlerini okumanızı şiddetle tavsiye ederim..

peyami safanın kitaplarını okuyun...dili biraz agır ama
neden ben bu zamana kadar okumadım dıye hayıflanacaksınız...

İskender Pala nın kitaplarını okumanızı tavsiye ederim: Babilde Aşk, Od ve diğerleri

Geri