hangi laptop seçeyim? yorumlarınızı bekliyrm

Kodla Büyü
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Yokmu bi fikri olan. en azından i7 işlemciler ve casper kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederlermi 4 çekirdek işlemci var tabiki performansını bilmiyorum.

bu ikisini soruyorsan ikisinide alma derim, laptop alıyorsan ya toshiba alacaksın yada asus ama şunu bil verdiğin para boşuna gidecek yinede bu yüzden laptop alırken işletim sistemi linux yada free dos olanı al bu tip olanlarıda ancak msi da bulabilirsin bence sen en iyisi msi al derim ben sağlam makinadır

bu ikisini soruyorsan ikisinide alma derim, laptop alıyorsan ya toshiba alacaksın yada asus ama şunu bil verdiğin para boşuna gidecek yinede bu yüzden laptop alırken işletim sistemi linux yada free dos olanı al bu tip olanlarıda ancak msi da bulabilirsin bence sen en iyisi msi al derim ben sağlam makinadır

zaten şuan toshiba kullanıyrm ama bu özell,klerdeki bi toshiba 2,5-3 milyar arası bu yazdıkalrımın fiyatı piyasa için hem uygun hem de özellikleri çok iii.

ben de casper nirvana cpm-t960-4l15 modelini kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. makinemden çok memnunum. performansı da iyi.

Geri