Hangi Laptop'u alayım.Lütfen yardım...

Kodla Büyü
hocam bunlar yerine Lonovo'nun i7 2670qm işlemci, 8gb ram, 2gb ekran kartı, 750gb hdd modeli var 1850-1900 lira civarı onu tavsiye ederim.
pazartesi bir arkadaşa aldık. diz uçağı resmen :D iki gündür bende duruyor geri veresim gelmedi, program oyun kurayım diye aldım, kolay alıştım, zor vazgeçtim...

Bence bu bilgisayar. http://www.incehesap.com/hp_pavillion_dv63320et_notebook-762-17469.html Çünkü ekran kartı biraz daha iyi ama bu pil ömrünü biraz kısaltacaktır. İkinci sırada verdiğiniz linkteki bilgisayarın ram bilgileri yanlış galiba 6 yerine 3 gb olması gerek gibi geldi bana. Eğer oyun oynamak, grafik veya video programlarıyla yoğun olarak çalışmak gibi bir gayeniz yoksa 3. linkteki bilgisayarı alın.

Ama asıl soru şu; Neden HP?

hp notebook u kesinlikle tavsiye etmem çok sesli çalışıyorlar. alacaksanız dell i tavsiye ederim. kullananlar çok memnun

hocam ben de hp var bu aralar bacaklarımı ısıtmak için kullanıyorum

tecrübelerim ve bilgilerim asus veya dell alın diyor...yine de siz bilirsiniz...

ilk iki makineyi ön plana çıkan yada farklı kılan hdd lerinin 7200 rpm oluşu. performasta ciddi etkisi olacaktır. Ancak bu makineyi masa üstü gibi kullanmanız gerekecektir.
HP yerine 24 ay yerinde garanti sunan DELL tercih edilebilir. Aynı performasa daha az para ödenebilir. Bu parayı gözden çıkardı iseniz aynı özelliklerde toshiba yada sony de bulanabilir. (hdd ler hariç)
3. makinede dikkat çeken özellikler ekran kartı, işlemci ve usb3 portları.
Karar verirken cebiniz ve ihtiyaçları göz önüne alıp karar vermelisiniz.
1250 TL civarı DELL INS N5110/B41F43 Ci5-2410M 2.3Ghz 4GB 320GB 15.6" Bulman mümkün. Bir öğretmenin rahatlıklıkla ihtiyacını karşılayacaktır.

Herkese görüşleri için teşekkür ediyorum.Hp'den vazgeçebilirim.Önerilere açığım Dell ve Asus'a da bakabilirim.

hp laptopları kötü bir imaja sahip oldu son zamanlarda, sorun çıkarıyorlar. size tavsiyem dell,toshiba, asus ve son günlerde hem ucuz hem performansıyla dikkat çeken lenovo.

2670QM ve 7200 rpm ile full hd(1920*1080) led ekran ile bir adım öne çıkan bir model http://www.sony.com.tr/product/vn-f-series/vpcf23p1e
Daha önceki 2 hp eskittim. ısınma ve ses ile birlikte kötü servis anlayışı ile yeteri kadar sütten ağzımı yaktığından uzak durmanı tavsiye ederim.
Apple son maclerine bile 6500 lira isteyip 5400 rpm'e mahkum ediyor. performans olmazsa olmazın ise pişman olmayacağına kefilim.
Modelle ilgili merak ettiğin soru olursa cevaplayabilirim.

Geri