Hangi Marka Flash Bellek Kullanıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xapex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Hangi Marka Flash Bellek Kullanıyorsunuz?

• Kingston

Oy: 30 47.6%
  • Sandisk

Oy: 14 22.2%
  • Toshiba

Oy: 8 12.7%
  • Philips

Oy: 1 1.6%
  • Transcend

Oy: 4 6.3%
  • Adata

Oy: 2 3.2%
  • Corsair

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    63

xapex

Süper Üye
Süper Üye
16 GB'lık Flash Bellek almaya karar verdim ama marka konusunda emin değilim.
Okuma/Yazma hızı, Kapak olayı, Tasarımı
Siz ne dersiniz?

eski 4 gb'lık kingsmax'mı neydi yazısı bile silindi ondan vazgeçemiyorum... Scandisk'in ufak tefek bir tane vardı en son onu aldım... ama sanki yazma hızı çoook düşük gibi... Yıllar önce aldığım o kingmax (artık neyse) o bile daha hızlı alıyor verileri...

Kingston ve Toshiba flash belleklerim var. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Transcend JF 700 70MB/s okuma 20 MB/s yazma hızı var. Fiyatı da rakiplerine göre uygun. Bulursan al.

sandisk ve kinston kullanıyorum sorunsuz lar şuana kadar şükürler olsun..
ama hocam kapalı bişi alma kapakları laçka oluyor sonra işin yoksa kapak ara... :D

yazma okuma hızı benim için önemli değil, önemli olan çamaşır makinesinde yıkandığında hala çalışıp çalışmadığı :) 1gblık kingstonumu 2 defa yıkayıp ipe astım test ettim :) sonuç süper çalışıyordu :) o yüzden yine yıkanabilir 8 gb kingston aldım, çok memnunum. benim gibi ceplerini kontrol etmeden yıkama alışkanlığı olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir :)

u_kucuk3' Alıntı:
yazma okuma hızı benim için önemli değil, önemli olan çamaşır makinesinde yıkandığında hala çalışıp çalışmadığı :) 1gblık kingstonumu 2 defa yıkayıp ipe astım test ettim :) sonuç süper çalışıyordu :) o yüzden yine yıkanabilir 8 gb kingston aldım, çok memnunum. benim gibi ceplerini kontrol etmeden yıkama alışkanlığı olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir :)

u_kucuk3' Alıntı:
yazma okuma hızı benim için önemli değil, önemli olan çamaşır makinesinde yıkandığında hala çalışıp çalışmadığı :) 1gblık kingstonumu 2 defa yıkayıp ipe astım test ettim sonuç süper çalışıyordu o yüzden yine yıkanabilir 8 gb kingston aldım, çok memnunum. benim gibi ceplerini kontrol etmeden yıkama alışkanlığı olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir :)

512 MB kingstonum vardı. Ben de yıkayıp yıkayıp kullandım. Taş gibiydi.

Şimdi Toshiba kullanıyorum. Kapağı arkasına takıldığında belli bile olmuyor. Bazen arkadaşlara veriyorum, kapağını arkasına takarak. İşleri bittiğinde kapağını istiyorlar benden, arkasında deyince şaşırıyorlar. :lol:

toshiba_16gb_usb.jpg

Srebrenitsa' Alıntı:
u_kucuk3' Alıntı:
yazma okuma hızı benim için önemli değil, önemli olan çamaşır makinesinde yıkandığında hala çalışıp çalışmadığı :) 1gblık kingstonumu 2 defa yıkayıp ipe astım test ettim sonuç süper çalışıyordu o yüzden yine yıkanabilir 8 gb kingston aldım, çok memnunum. benim gibi ceplerini kontrol etmeden yıkama alışkanlığı olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir :)

512 MB kingstonum vardı. Ben de yıkayıp yıkayıp kullandım. Taş gibiydi.

Şimdi Toshiba kullanıyorum. Kapağı arkasına takıldığında belli bile olmuyor. Bazen arkadaşlara veriyorum, kapağını arkasına takarak. İşleri bittiğinde kapağını istiyorlar benden, arkasında deyince şaşırıyorlar. :lol:

toshiba_16gb_usb.jpg
Tasarım açısından dediğin gibi toshibalar güzel ve ufak olması kingstona göre daha iyi. fakat sağlamlıkta kingstonu tek geçerim :)

Geri