u_kucuk3' Alıntı:yazma okuma hızı benim için önemli değil, önemli olan çamaşır makinesinde yıkandığında hala çalışıp çalışmadığı 1gblık kingstonumu 2 defa yıkayıp ipe astım test ettim sonuç süper çalışıyordu o yüzden yine yıkanabilir 8 gb kingston aldım, çok memnunum. benim gibi ceplerini kontrol etmeden yıkama alışkanlığı olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir
u_kucuk3' Alıntı:yazma okuma hızı benim için önemli değil, önemli olan çamaşır makinesinde yıkandığında hala çalışıp çalışmadığı 1gblık kingstonumu 2 defa yıkayıp ipe astım test ettim sonuç süper çalışıyordu o yüzden yine yıkanabilir 8 gb kingston aldım, çok memnunum. benim gibi ceplerini kontrol etmeden yıkama alışkanlığı olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir
Tasarım açısından dediğin gibi toshibalar güzel ve ufak olması kingstona göre daha iyi. fakat sağlamlıkta kingstonu tek geçerimSrebrenitsa' Alıntı:u_kucuk3' Alıntı:yazma okuma hızı benim için önemli değil, önemli olan çamaşır makinesinde yıkandığında hala çalışıp çalışmadığı 1gblık kingstonumu 2 defa yıkayıp ipe astım test ettim sonuç süper çalışıyordu o yüzden yine yıkanabilir 8 gb kingston aldım, çok memnunum. benim gibi ceplerini kontrol etmeden yıkama alışkanlığı olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir
512 MB kingstonum vardı. Ben de yıkayıp yıkayıp kullandım. Taş gibiydi.
Şimdi Toshiba kullanıyorum. Kapağı arkasına takıldığında belli bile olmuyor. Bazen arkadaşlara veriyorum, kapağını arkasına takarak. İşleri bittiğinde kapağını istiyorlar benden, arkasında deyince şaşırıyorlar. :lol: