Hangi modulleri indirmeli (Web tasarım-Tek.Serv)

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
ilköğretimden meslek lisesine geçeceğimden dolayı bilemiyorum... Sahip oldugum bilgiler;
1- Web tasarım ve Teknik servis dalı seçili
2- sadece 1 tane 12.sınıf Teknik lise diğerlerinin hepsi Meslek lisesi

şimdi bu durumda megep.meb.gov.tr adresinde yer alan bu seçeneklerden benim hangisini indirmem lazım...

• Açık kaynak işletim sistemi
• Ağ sistemleri ve yönlendirme
• Bilgisayarlı devre tasarımı
• Bilişim teknik resmi
• Bilişim teknolojileri temelleri
• Elektronik uygulamaları
• Eposta sunucu
• Gelişmiş internet uygulamaları
• Grafik ve animasyon
• İnternet programcılığı
• Mesleki gelişim
• Mesleki yabancı dil (bilişim)
• Nesne tabanlı programlama
• Paket programlar
• Programlama temelleri
• Sistem bakım ve onarım
• Sistem kontrol uygulamaları
• Sunucu işletim sistemi
• Sunucu işletim sistemi ve ağ güvenliği
• Temel elektronik ve ölçme
• Veritabanı
• Veritabanı organizasyonu
• Web tasarım ve programlama

Teknik Servis;
11. SINIF: Bilgisayarlı Devre Tasarımı, Elektronik Uygulamaları, Sistem Bakım Onarım, Sistem Kontrol Uygulamaları
12. SINIF: Sunucu İşletim Sistemi ve Ağ Güvenliği
WEB;
11. SINIF: Web Tasarım ve Programlama, Grafik Animasyon, Veri Tabanı Organizasyonu
12. SINIF: İnternet Programcılığı

10. SINIF ORTAK; Bilişim Tek. Temelleri, Programlama Temelleri, Paket Programlar, Bilişim Teknik Resmi, Temel Elektronik ve Ölçme, Mesleki Gelişim

TEKNİK LİSE TEKNİK SERVİS
11. SINIF: Sistem Bakım Onarım, Mesleki İngilizce
12. SıNIF: Açık kaynak işletim sistemleri, Elektronik Uygulamaları, Bilgisayarlı devre tasarımı, Sistem kontrol uygulamları, sunucu işletim sistemi ve ağ güvenliği.

10. SINIF ORTAK

TEKNİK LİSE WEB
11. SINIF: WEB tasarım ve programlama, veri tabanı organizasyonu
12. SINIF: Açık kaynak işletim sistemleri, grafik ve animasyon, mesleki yabancı dil, ,nternet programcılığı, gelişmiş internet uygulamaları

hocam burdaki seçeneklerde yeralan tüm modülleri mi indireyim yoksa şuan 2. dönem şurda şu noktaya gelinmiştir burda bu noktaya gelinmiştir şurdan itibaren indir diyeceğiniz bişey var mı?

hocam bence şimdilik tamamını indirmenize gerek yok. hangi derslere gireceksiniz duruma göre modülleri indirirsiniz.

hckaya' Alıntı:
hocam bence şimdilik tamamını indirmenize gerek yok. hangi derslere gireceksiniz duruma göre modülleri indirirsiniz.
haklısınız da önbilgim olsun en azından A dersini verdiği zaman bilgim olmuş olur bi de extradan aksamında çalışıp sabahında ders anlatmam... beraber öğrenelim modu hoş değil çünkü... ben öğrenirim hakim olurum gider anlatırım öğrenci öğrenir...
bu nedenle hepsi hakkında kabaca da olsa bi bilgi edineyim sonrası Allah kerim

cyln' Alıntı:
hckaya' Alıntı:
haklısınız da önbilgim olsun en azından A dersini verdiği zaman bilgim olmuş olur bi de extradan aksamında çalışıp sabahında ders anlatmam... beraber öğrenelim modu hoş değil çünkü... ben öğrenirim hakim olurum gider anlatırım öğrenci öğrenir...

hocam alabiliyorsanız ilk yıl 10. sınıf derslerini alın arkadaşlarınızla görüşüp, bu ilk sene için daha hayırlı olur

aktasankara' Alıntı:
cyln' Alıntı:
hckaya' Alıntı:

hocam alabiliyorsanız ilk yıl 10. sınıf derslerini alın arkadaşlarınızla görüşüp, bu ilk sene için daha hayırlı olur
:+1:

Geri