Hangi not tutma uygulaması (senkranizasyonlu)

Kodla Büyü

sertokus

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bilgisayar ve telefon(android) arasında senkranizasyonlu bir not tutma uygulaması arıyorum.

Acaba siz hangi uygulamayı kullanıyorusunuz. Evernote filan kullanayım dedim ama pek sarmadı.

Teşekkür ederim.

Evernote sarmadıysa başka bir yazılım üretilmesini bekleyeceksiniz demektir :)

Google keep kullanımı ve arayüzü sade. Ancak telefondan aldığım notları sayfayı yenilememe rağmen hemen güncellemedi. Sanırım drive gibi engelli android senkranizasyonu. telefon internetini açınca güncelledi.
İşin özü web uygulamasında alınan notları andoride hemen güncellerken, androidden alınan güncelemeliri hemen nette göstermiyor.

Evernote andorid te meb ağında çalışmıyor.
Play store gibi uygulamalar da çalışmıyor.
Acaba telefonuma sertifika mı yüklemem gerekli onun için mi?
Sertifika yükleyemedim. Çünkü pin kodu sordu.
Cevaplayabilir misiniz acaba

Evernote u bu kadar öven paylaşımdan sonra evernote a bir şans daha vermeye karar verdim.

todoist hem bilgisayara hem android telefona kurdum. iki not sürekli güncelliyor. colornote programı da harika..

ikisini tavsiye ederim.

betelguese' Alıntı:
todoist hem bilgisayara hem android telefona kurdum. iki not sürekli güncelliyor. colornote programı da harika..

ikisini tavsiye ederim.

todolist hatırlatıcı özelliği premium. Hani haftada bir hatırlat, ayda bir hatırlat olan var ya

Evernote tada mı premium acaba bu özellikler?

Arşivlik bilgilerimi (hesap bilgileri gibi) evernote kullanıyorum.
Anlık bilgileri, hatırlatmaları, kısa süreli bilgileri (market alışverişi, yarın yapacaklarım, öğrenciye vereceğim artı gibi) google keep e kaydediyorum.

aliantep27' Alıntı:
Arşivlik bilgilerimi (hesap bilgileri gibi) evernote kullanıyorum.
Anlık bilgileri, hatırlatmaları, kısa süreli bilgileri (market alışverişi, yarın yapacaklarım, öğrenciye vereceğim artı gibi) google keep e kaydediyorum.

Hocam keşke evernote ve keep karışımı bir uygulama olsa. Bende şuan telefonda her ikisi de yüklü. Ancak şarj sıkıntısı oluyor tabiki. Benim konuyu açma amacım aslında bu iki uygulamanın bileşimi tarzı bir uygulama bulmaktı zaten.
tudolist uygulaması aslınd iyi ama malesef premiumda oluyor bu özellikler

Geri