Hangi Notlardan Kaç Tane Giriyorsunuz?

Kodla Büyü

SiyahAdam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ben 2 tane Sınav Notu 1 Proje Notu 1 tanede Ders ve etkinliklere katılım girmeyi düşünüyorum..Siz nasıl yapıyorsunuz

mescan' Alıntı:
Ben 2 tane Sınav Notu 1 Proje Notu 1 tanede Ders ve etkinliklere katılım girmeyi düşünüyorum..Siz nasıl yapıyorsunuz
E-okul sisteminde öğrenci not girişlerinde hata yapmış olursunuz.

Yukarıdaki linkteki dosya eski ancak; Proje ödevinin yılda en az bir kez, Performans Görevinin ise her dönem en az 1 tane verilmesi gerektiği sonucu çıkıyor.

ben 2 yazılı notu bir tane performans ödevi verdim onun notu bide 2. performans ödevi denilen aslında sözlü notu olan o notu vercem ki bana denilen öyleydi onu vercem.
proje notu herkese verilmez senden dönem ödevi proje ödevi alan öğrenciye nisan ın 14 ünden sonra vereceğin nottur.

Performans vermedim ben bir sorun çıkar mı arkadaşlar?

2 sınav + 1 ders içi etkinlik yetmiyor mu.

ya arkadaşlar, bilmeyen kişiler niye kendisini cevap yazma konusunda zorunlu hissediyor anlamıyorum. ya yazma yada araştır öyle gel!! proje her öğrenciye zorunlu yılda en az 1 kere verilir demiş arkadaşımız, bunu neye göre söylüyor merak ettim.

-dersimiz 2 saat olduğu için 2 adet yazılı notu
-bütün derslerde olduğu gibi her dönem 1 adet performans notu
-eğer dersimizden alınmış ise, sadece alan öğrenciye proje notu, proje için sen başından bu yana kimse gelmedi ise kimseye verilmeyecek demektir
-sene başı ilçe zümresinde belirlediğiniz kadar, ki bu da dersimiz 2 saat olduğu için 2 veya 1 adet ders içi değerlendirme notu demektir..

saydığımız notları girerek, bir de 5 ve 6.sınıflara davranış notlarını girerek (7 ve 8 ler seçmeli olduğu için girmiyoruz) e okul defterini kapatabilirsin hocam

tabi sınıf rehber öğretmeni olmadığınızı varsayıyorum BTR olduğumuz için.. :wink:

Performansı veremiyorum çünkü okula uğrayamıyorum bile.
Bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum yaptırdığıım etkinliklere göre veya yazılıdan aldıkları puanlara göre performans notu verebilirim.
Tabi ki müfettiş gelir de sorarsa ne diyebilirim bilmiyorum :)

2 adet yazılı notu, 1 yada 2 adet ders içi performans ve 1 adet de performans görevi notu vereceğim.

Alan olursa da 1 adet proje notu vereceğim, eski dönem ödevi.

Ekli dosyalar

• notlar.jpg
    notlar.jpg
    180.1 KB · Görüntüleme: 532
klebsiella' Alıntı:
Performansı veremiyorum çünkü okula uğrayamıyorum bile.
Bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum yaptırdığıım etkinliklere göre veya yazılıdan aldıkları puanlara göre performans notu verebilirim.
Tabi ki müfettiş gelir de sorarsa ne diyebilirim bilmiyorum :)

hocam performans notu olarak aynen o dediğini yaptım, lakin bi derecelendirme ölçeği hazırlayıp, ona göre verirseniz daha iyi olur.. zamanınız yoksa notları verin bi çizelge uyduruveririsiniz, :oops: sonuçta hangi öğrencinin ne durumda olduğunu biliyorsunuzdur..

2 sınav 1 performans 1 de ders içi etkinlik notu verilmeli. proje isteğe bağlı olduğu için verilmiyor herkese.

Geri