Hangi operatör?

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Forumda daha önce bu konu açılmış fakat eski olduğu için yeniden açma ihtiyacı duydum.
Trabzoncell 4/4 tarifesi kullanıyorum 1000dk 1000sms 1gb 49 TL ödüyorum. Ancak bugün fark ettim ki bana aslında 500dk 1gb yeterli.

Bana önerebileceğiniz şuan kullandığınız bir tarife var mı arkadaşlar daha uygun olan?

1ay önce pocell den vodafone geçtim. Voops geçecektim fakat yan operatörlerden geçiş olmuyormş bende şu an vodafone 1000dk 1gb 19 tl deyim işimi görüyor

bende vodafone geçtim 25 tl ye 500dk 5000 sms 2 gb internet var duran tarife max diye geçiyor
yalnız 25 yaş altı bir tanıdıınızın tc si gerekiyor o kadar

utf8' Alıntı:
1ay önce pocell den vodafone geçtim. Voops geçecektim fakat yan operatörlerden geçiş olmuyormş bende şu an vodafone 1000dk 1gb 19 tl deyim işimi görüyor
Hocam bu faturalı mı? Vay arkadaş 1 senedir bu tarifeye 50TL ödüyorum ben:) Ekstra birşey gerekiyor mu?

bb1' Alıntı:
bende vodafone geçtim 25 tl ye 500dk 5000 sms 2 gb internet var duran tarife max diye geçiyor
25 yaş altı da çevremde kimse kalmadı neredeyse herkes 30 yaş üstü ama çocuk falan olur mu acep

Enterprise' Alıntı:
bb1' Alıntı:
25 yaş altı da çevremde kimse kalmadı neredeyse herkes 30 yaş üstü ama çocuk falan olur mu acep

olur hocam hat sizin adınıza sadece kullanıcı başka gözüküyo ben 15 yaşındaki kuzenimin tc siyle aldım

Enterprise' Alıntı:
utf8' Alıntı:
Hocam bu faturalı mı? Vay arkadaş 1 senedir bu tarifeye 50TL ödüyorum ben:) Ekstra birşey gerekiyor mu?

faturalı değil. avea ya gittim önce başka opratöre geç sonra woopsa geçebilirsin demişti. Şimdi vodafondayım. internet bağlantısı iyi görüşmelerde de problem olmadı. Pocell de iken internet berbattı konuşmada pek bir sıkıntı olmamaıştı.

vodafone devreden süper tarifesi kullanıyorum 12 ay taahhüt ile 39 tl. pakette 500dk 1000 sms 2 gb internet. geçen aydan da biraz devretmiş bu ay 760dk 1988 sms ve 3.5gb'im var :) vodafone fiyat, kapsama ve internet kalitesi konusunda her zaman en mantıklısı bence :+1:

Geri