Hangi Programı kurmalıyım (Güvenlik için)

Kodla Büyü

mkaratas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar geçen sene deep freeze kullanıyordum ama performanstan ve Programı geri kaldırmaktan sıkıntı yaşıyorum. Ondan dolayı bir program araştırmasına girdim.

Drive Vaccine PC Restore Plus
WinRollBack

bu iki programın ismi birçok yerde geçiyor. Bilgisayarlar Vista. Acaba en uygun program hangisi. Tecrübe eden arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Hocam Drive Vaccine PC Restore Plus' ı öneririm kesinlikle..İhtiyaç duyduğun programları kurman sistemi güncellemen o kadar kolay ki..ve linux kurulu sistemler hariç bi problem yaşamadım pek..İyi çalışmalar..

Hocam Winrolllback te problem yaşarsın mutlaka çünkü güvenlik duvarını bozuyor..Diğerini ben de ilk defa kullanacam bakalım

obp kullanıyorum okulda kullanışlı kolay kaldırılıyor,256 mb ram var kasmıyor bilgisayarı,tavsiye ederim..

Drive Vaccine PC Restore Plus' u kullan problemsiz çaılşıyor hem değişiklik yapmak için restart yapmanıza gerek yok.

Drive Vaccine PC Restore Plus öneririm hocam.Benim Bt sınıfının birinde obp diye bir program kurulu geldi. obp de Drive Vaccine PC Restore Plus programının aynısı. değişiklik yapmanız daha kolay deep freeze göre.

Drive Vaccine PC Restore Plus; bu programla ilk bir ay gayet iyi çalışıyorsunuz. Ancak 30 günlük kullanımdan sonra ilk kurarken aktivasyon kodu girmenize rağmen yeniden aktivasyon kodu istiyor.

Kullanım açısından diğer programlara göre çok üstün ama aktivasyon büyük bi sorun.

Geri