hocam dik süpürge olsun ben supururum. dik supurge ile süpürmek daha kolay. orjinal parça temini ucuza zor veya pahalı.Roborock memnunuz; yaklaşık 3 sene olacak.
Yedek parçayı da amazondan temin edip getirebilirsiniz. ama bu yeni 30 euro sınırlamasına takılır mı bilemiyorum.
Bence çalışan bir eşiniz varsa onu mutlu etmek için alabileceğiniz en güzel hediye.
dik supurge
hangi marka model önerirsiniz hocam ? indirimden belki alabilirim. 2 çocukla süpürge -süpürme ihtiyacı asla bitmiyor. yeri geliyor günde 2 3 defahocam dik süpürge olsun ben supururum. dik supurge ile süpürmek daha kolay. orjinal parça temini ucuza zor veya pahalı.
Bu sıralama herşeyi açıklıyor sanırım.Homend, Xiaomi ve Roborock markalarını kullanma şansım oldu. İçlerinde Roborock bir numaradır. İki Xiaomi olur. Başka markaları bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz.
hocam bu işin piri roborock diye herkes yazmış. yine de başka marka alacaksanız hiç almayın daha iyi.yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
evimiz biraz küçük, robotun temizleyebileceği alan dar. o yüzden MediaMarkt'da bunu önerdiler.
bu ürün fiyat / performans olarak nasıl sizce?
hocam kullandık ki söylüyoruz. güneşe gözünü kapamakla güneş yok olmaz. biz de uyarıyoruz işte. robot süpürge tamam kolaylık ama en kralı bile benzer fiyatlı bir dik süpürge kadar iyi temizlemez, temizleyemez. bir kere emiş gücü hiçbir zaman dik süpürgeye ulaşamaz. yoksa bize ne kime ne? isteyen istediğini alsın ama neredeyse aynı paraya şarjlı Dyson vb. alabiliyorsunuz. o yüzden iyi düşünün diyoruz.Ya arkadaş gerçekten robot süpürge almak isteyenleri robot süpürge almaktan vazgeçirme psikolojisi nedir anlayamıyorum.
Robot süpürge kullananların büyük çoğunluğu gayet iş görür bir alet olduğunu belirtirken kullanmayıp dik süpürge alanlar neden karalamaya çalışıyor? amacınız ne arkadaşlar?
Tamam dik süpürge en iyisi en kalitelisi en babası dik süpürge tamam siz kazandınız bravo tebrikler.
Neredeyse her robot süpürge tavsiye başlığı altında dik şarjlı süpürge kullananların aman almayın dik süpürge daha iyi gibi yorumları var. Artık gına geldi ha.
Güneş? Göz? Kapamak? ne alaka kimsenin herhangi bir algısını kapattığı yok. adam robot süpürge almaya niyetlenmiş hatta "paspaslı olmasını istiyorum" demiş bir tavsiye istemiş siz o iyi değil bu iyi diyorsunuz.hocam kullandık ki söylüyoruz. güneşe gözünü kapamakla güneş yok olmaz. biz de uyarıyoruz işte. robot süpürge tamam kolaylık ama en kralı bile benzer fiyatlı bir dik süpürge kadar iyi temizlemez, temizleyemez. bir kere emiş gücü hiçbir zaman dik süpürgeye ulaşamaz. yoksa bize ne kime ne? isteyen istediğini alsın ama neredeyse aynı paraya şarjlı Dyson vb. alabiliyorsunuz. o yüzden iyi düşünün diyoruz.