Hangi robot süpürge?

Kodla Büyü

Rdn Mth

Aktif Üye
Merhabalar. 25.000 TL'ye kadar robot süpürge bakıyorum . paspas özelliği de olsun istiyorum. nelere dikkat etmem gerekir?
önerebileceğiniz bir marka model var mı?
Teşekkürler.

Homend, Xiaomi ve Roborock markalarını kullanma şansım oldu. İçlerinde Roborock bir numaradır. İki Xiaomi olur. Başka markaları bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz.

Dreame Bot L10s Pro'ya bakmanızı öneririm. paspasları dönerek çalıştığı için sabit paspaslılara göre daha başarılı bir temizlik sağlıyor.

Şarjlı dik süpürge al hocam. robot süpürge parçaları eskiyince iyi almaz oluyor. orjinal parçaları pahalı, muadil parçaları da iyi almıyor. çok da tavsiye etmem yani. o paraya çok kaliteli dik süpürge alınabilir. o kadar para verme robot süpürgeye. bunu samimi olarak söylüyorum.

Roborock memnunuz; yaklaşık 3 sene olacak.

Yedek parçayı da amazondan temin edip getirebilirsiniz. ama bu yeni 30 euro sınırlamasına takılır mı bilemiyorum.

Bence çalışan bir eşiniz varsa onu mutlu etmek için alabileceğiniz en güzel hediye.

Roborock memnunuz; yaklaşık 3 sene olacak.

Yedek parçayı da amazondan temin edip getirebilirsiniz. ama bu yeni 30 euro sınırlamasına takılır mı bilemiyorum.

Bence çalışan bir eşiniz varsa onu mutlu etmek için alabileceğiniz en güzel hediye.
hocam dik süpürge olsun ben supururum. :) dik supurge ile süpürmek daha kolay. orjinal parça temini ucuza zor veya pahalı.

aldım kullandım. xiaomi başlangıç seviyelerinden. şimdi işe yaramıyor balkonda yatıyor kutusunda. tercih sizin ancak o kadar para asla robot süpürgeye bağlamam. dik süpürgeniz yoksa çok daha iş görüyor dik süpürgeler.

Roborock almak istedim fiyatı pahalı geldi. Xiaomi s10t (8000pa)aldım arkadaş tavsiyesi ile, kasım kampanyasından iade olan bir ürünü göndermişler iade ettim ben de, biraz da eski seri ürün olunca vazgeçtim bunu yeniden almaktan - batarya arızası ile ilgili şikayetler çoktu. Sonra Xiaomi S20+(6000pa)aldım, ekim ayında piyasaya çıkmış döner başlıkla paspas özelliği var. Toz ve su üniteli olanların pa değeri oldukça düşük kalıyor ona dikkat edin. Evde kedi ve hastam da var, mecbur kaldım aldım ben de

Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. :)
5 yıl önce aldığımdan insanların çoğu karşıydı, süpürgenin yerini tutmaz falan diye. Yıl olmuş 2025 hâlâ mı :)
Ev 200 metre kare. Artık normal süpürge kullanmıyoruz bile. Haftada bir küçük el süpürgesi ile kapı arkalarını sadece alıyorum o da üç dakika sürüyor en fazla. Vazgeçilmez bir durumda. Geçen hafta ilk defa bozuldu. Tekerlek moturu. Kargolama onarım 4 gün sürdü.
Benimki roborock s5 max. Ama yeni modelleri takip etmediğim için bilmiyorum.

1000131231.webp

Bizim emektarın istatistiği de aşağıda. 24/5/2023'te almışım. Geçen ay ön sarhoş teker plastik aksamından kırıldı sadece. Onu da yedekli aldım. Takması kolay birşey. Evde Miele süpürge de var. Çok ender ihtiyaç oluyor. Her şey roborockta. Öncesinde yukarıda bahsettiğim diğer markaları da deneyimleme fırsatım oldu. Şimdiki tecrübem ile kesinlikle temiz-kirli su ve çöp hazneli en üst modelden alırım. Fiyatı değil getirdiği rahatlık, kazandırdığı süre parayla ölçülemez. Uzun süre deneyimlemeyen anlamaz :D

Ekli dosyalar

• resim_2024-11-29_144719866.webp
    resim_2024-11-29_144719866.webp
    13.7 KB · Görüntüleme: 68
roborock s5 max

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20241129_160542_Roborock.webp
    SmartSelect_20241129_160542_Roborock.webp
    19 KB · Görüntüleme: 61
Ya arkadaş gerçekten robot süpürge almak isteyenleri robot süpürge almaktan vazgeçirme psikolojisi nedir anlayamıyorum.
Robot süpürge kullananların büyük çoğunluğu gayet iş görür bir alet olduğunu belirtirken kullanmayıp dik süpürge alanlar neden karalamaya çalışıyor? amacınız ne arkadaşlar?
Tamam dik süpürge en iyisi en kalitelisi en babası dik süpürge tamam siz kazandınız bravo tebrikler.
Neredeyse her robot süpürge tavsiye başlığı altında dik şarjlı süpürge kullananların aman almayın dik süpürge daha iyi gibi yorumları var. Artık gına geldi ha.

Roborock s8 Sonic Mopping.

İstediğiniz özellikler de mevcut. Reklam olmasın bir kredi kartına 9 taksit vardı en son.

Tamam evet elle süpürme kadar temiz olmaz ama efsane iş görüyor. Babam "goca gız" lakabını taktı. Normalde teknolojiye pek ilgisi yok ama bu yenilik bence bir devrim hocam.

Haritalama yapmadan önce sabit olmayan eşyalarınızı kaldırın. Her temizlikte aynı olsun ortalığın dağınıklığı. Yani ortadaki terlikler, varsa çocuk oyuncakları. Hızlıca atıverin bir şeyin üstüne :)

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

evimiz biraz küçük, robotun temizleyebileceği alan dar. o yüzden MediaMarkt'da bunu önerdiler.
bu ürün fiyat / performans olarak nasıl sizce?
hocam bu işin piri roborock diye herkes yazmış. yine de başka marka alacaksanız hiç almayın daha iyi.

Ya arkadaş gerçekten robot süpürge almak isteyenleri robot süpürge almaktan vazgeçirme psikolojisi nedir anlayamıyorum.
Robot süpürge kullananların büyük çoğunluğu gayet iş görür bir alet olduğunu belirtirken kullanmayıp dik süpürge alanlar neden karalamaya çalışıyor? amacınız ne arkadaşlar?
Tamam dik süpürge en iyisi en kalitelisi en babası dik süpürge tamam siz kazandınız bravo tebrikler.
Neredeyse her robot süpürge tavsiye başlığı altında dik şarjlı süpürge kullananların aman almayın dik süpürge daha iyi gibi yorumları var. Artık gına geldi ha.
hocam kullandık ki söylüyoruz. güneşe gözünü kapamakla güneş yok olmaz. biz de uyarıyoruz işte. robot süpürge tamam kolaylık ama en kralı bile benzer fiyatlı bir dik süpürge kadar iyi temizlemez, temizleyemez. bir kere emiş gücü hiçbir zaman dik süpürgeye ulaşamaz. yoksa bize ne kime ne? isteyen istediğini alsın ama neredeyse aynı paraya şarjlı Dyson vb. alabiliyorsunuz. o yüzden iyi düşünün diyoruz.

hocam kullandık ki söylüyoruz. güneşe gözünü kapamakla güneş yok olmaz. biz de uyarıyoruz işte. robot süpürge tamam kolaylık ama en kralı bile benzer fiyatlı bir dik süpürge kadar iyi temizlemez, temizleyemez. bir kere emiş gücü hiçbir zaman dik süpürgeye ulaşamaz. yoksa bize ne kime ne? isteyen istediğini alsın ama neredeyse aynı paraya şarjlı Dyson vb. alabiliyorsunuz. o yüzden iyi düşünün diyoruz.
Güneş? Göz? Kapamak? ne alaka kimsenin herhangi bir algısını kapattığı yok. adam robot süpürge almaya niyetlenmiş hatta "paspaslı olmasını istiyorum" demiş bir tavsiye istemiş siz o iyi değil bu iyi diyorsunuz.
Eğer robot süpürge mi? şarjlı dik süpürge mi? deseydi yerden göğe kadar haklı olurdunuz.
Sonsöz: Eğer asıl mesele emiş gücüyse gider kablolu eski usül 1600W Kablolu makine alır insanlar.
Asıl mesele ben uğraşmadan süpürme işlemi tamamlansın mantığı.

xiomi vardı bizde ben çok memnun kalmadığım için sattım . bütçe yeterli ise roborock alın yetmezse diğer markalara çok bakmayın derim. xiomi elektrikli gır gır gibiydi. simit tanelerini yerdeki kırıntıları sağa sola fırlatıp çekmediği için sinirlenip sattım ben . yaklaşık 2 yıl kullandım ama . sonra bazı arkadaşlar kızacak ama dik süpürge aldım. tekrar robota para vermemek için. tabi ki temizliği robotla kıyaslanmaz. amaç ben süpürme işi yapmak istemiyorum biri benim yerime süpürsün diyorsanız robot alın ama roborock alın. amaç güzel temizlik detaylıca olsun ben kendim de süpürürüm diyorsanız malum marka dik süpürge alın. ikisini de kullanmış biri olarak nacizane tecrübelerimi yazdım

xiaomi kullandım. memnundum. ama eski bir modeldi, harita kaydetme özelliği falan yoktu. o kadar eski :D daha sonra roborock s8 aldım. ve eskisinin elektronik gırgır olduğunu anladım. o kadar memnunum ki. halı algılama özelliği olsun istemiştim, halıya geldiğinde paspasını kaldırma özelliği için baya bir araştırma yaptım. çok çok çok memnunum. birden fazla harita kaydetme özelliği var. nesnelerden kaçınması çok iyi. şu an fiyatı ne bilmiyorum ama tavsiye ederim.

Eski xiaomi alanlar neden memnun hemen söyliyim. Ben de eski alanlardanım S5, o zamanlar roborock ile beraber tek marka altında çıkarıyordu. Roborock ne zaman ki ayrıldı kendi ürünlerini yapmaya başladı o zaman kalite düştü Xiaomi'de.

Konu genelinde de şöyle söyliyim. Robot kullananlar zaten süper++ bir emiş gücü ile her yeri %100 titizlikle temizlemediğinin farkında. Ama şöyle gün aşırı okuldayken çalıştırmak, evin kabasını almak açısından çok iyi. Robotun çöpünü boşaltırken de diyorsun zaten gene fena iş çıkarmamış kerata diye :D
Kimse tüm temizliği robota emanet etmiyor zaten merak etmeyin. Detaylı temizliğini kendi rutinine göre neyse artık haftada 1 vs. yaparsın.

Ayrıca yeni modeller, paspas kaldırma, kendini temizleme, emiş gücü vs. ile bir kaç seneye komple temizliği de kendi halledebilecek düzeye gelecek gibi. Ki bence hiç mahsuru yok ;)

Geri