merhaba arkadaşlar ben cep telefonu alMak istiyorum Ve fiyat olarak 550-650 aralığında alabilirim ancak. en fazla 650 verebilirim yani o da bütçeyi çok zorlarsam. 550 600 civarı bir telefon olursa çok daha iyi olur tabiki benim için. ama hangi telefonu almalıyım alırken hangi özelliklere bakmalıyım hiç bilmiyorum. ilk android telefonum olacak bu benim. bu fiyata alınabilecEk en iyi telefon size göre hangisi beni bilgilendirirseniz gerçekten çok mutlu olurum. benim araştırdığım kadarıyla şu telefonlar ilgimi çekti. bunlardan kullananlar veya bilgisi olanlar yazarsa benim için çok iyi olur. samsung galaxy ace s5830i, samsung galaxy gio s5660, htc wildfire s, htc explorer, sony xperia mini, sony xperia mini pro, samsung wave 2. htc wildfire s için hemen hemen her kullanıcı yorumunda şarjının çok çok az gittiği söyleniyor hiçbir şey yapmasan bile bir gün dayanmıyormuş. samsung ace için de hemen hiçbir oyunu açmıyor deniyor kısacası her telefonla ilgili olumsuz yorum mutlaka oluyor zaten bunlar nasıl telefonlar ya da bunlar dışında önerebileceğiniz telefon ya da telefonlar var mı? internet fiyatlarına baktığımda bu telefonlar 650 yi aşmıyor ama gerçekte nasıl hiç bilmiyorum henüz sadece netten araştırdım. gerçekte de bu civarda mı bu telefonlar?? telefonda aradığım özelliklere gelince müzik kalitesi ve kamerası biraz iyi olsun istiyorum açıkçası. fazla oyun oynayacağımı düşünmüyorum. internet hızı da normal olursa yeterli benim için. kısacası telefonu telefon gibi kullanacağım. sadece müzik kalitesi ve kamerası biraz iyi olsun istiyorum. biraz uzun yazdın umarım okuyup beni bilgilendirisiniz şimdiden teşekkürler...