Hangi Uydu alıcısını alayım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RobY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

RobY

Aktif Üye
hiremco macrobox plus... aradığın tüm özellkler var. 125 tl ye aldım gecen ay.

Hocam madem tv de alacaksınız o zaman tv içinde uydu cihazı olanı seçin, ben geçen hafta aldım LG marka, içinde uydu alıcısı var(tümleşik). 1600 liraya... fazla kablo karmaşasının önüne de geçmiş olsursunuz hocam...

hiremco tavsiye ederim eğer bütçen müsaitse uydu alıcılı led alabilirsen kurtulmuş olursun bu sorundan

Hocam uydu cihazına sahip tv alırsan iyi olur kablo karmaşasından kurtulursun. Yoksa öle almıcam dersen bence sadece hd yayın desteklesin. Çünkü film oynatma işine gelirsen led tvlerin hemen hepsi mkv avi uzantılı filmleri çok rahat oynatıyor usbden. Tvyi alırken sadece fat32 mi ntfs mi destekliyo ona bak.

full hd uydu alıcısı var içlerinde.. daha ne olsun hocam.. zaten biss key ile maçları da izleyebilirsiniz.

namaldish' Alıntı:
full hd uydu alıcısı var içlerinde.. daha ne olsun hocam.. zaten biss key ile maçları da izleyebilirsiniz.

Bazı dahili uydu alıcılarına biss kodu girilemiyor haberiniz olsun.

biss kodu ne işe yarıyor? eski tip hd uydu alıcılarında bu kod giriliyor diye biliyordum. yeni televizyonlarda bunlar internet üzerinden otomatik olmuyormu.

corax mini hd uydu alıcısı, çok memnunum.... istediğin özellikler mevcut.

Arkadaşlar bende LG LM620S model tv var hd uydu alıcısı oldukça başarılı sadece kanal geçişleri biraz yavaş ama dert edilecek bir durum değil. Tek şikayetim Ntvspor maç esnasında şifre giriyor ve bu konuda biss key girilecek bir bölüm yok. arkadaşın biri biss key girilebilir demiş nasıl oluyor o? bi programla mı veya başka nasıl? bu konuda bilgi verebilirmisiniz. Ayrıca gerçekten hd uydu alıcılı tv kablo karmaşasından kurtuluyor insan, çanaktan gelen kabloyu direkt tv ye bağlıyorsunuz o kadar.

Geri