Arkadaşlar okulda öğretmen bilgisayarına bağlı 1 Tblık harici harddiskimizdeki bilgiler silindi. Neden silinmiş olduğunu da anlamadım, virüs mü, bir darbe mi aldı, ne oldu bilmiyorum..İçini açtığımızda klasör boş yazıyor ve yaklaşık yarısı doluydu. Öğretmen arkadaşlarımızın 3-5 yıllık yaptırdığı çalışmalar, ders anlatım videolarımız vs.vardı. Bilgilerimizi kayıpsız kurtarmak istiyoruz. Malum veri kurtarma programlarının birçok çeşidi var, forumda da arattım ancak eski yüklenen programların bazıları silinmiş, bazılarından da tam sonuç alınamamaış gibi.. Hangisini kullanmalıyım, daha önce kullanmış olup sorun yaşamadığınız programları tavsiye eder misiniz lütfen, bizim için gerçekten çok önemli..Yarın bu işi halletmek istiyorum inşallah. Ve elinde program olan varsa yükleyebilir mi..
Başka bir tavsiyesi olan var mı?
Ayrıca bahsettiğim bilgisayarda flasdaki bilgileri kısayola çeviren garip bir virüs de var, bundan nasıl kurtulabilirim, belki de bilgiler bu yüzden görünmüyor..Fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..
Başka bir tavsiyesi olan var mı?
Ayrıca bahsettiğim bilgisayarda flasdaki bilgileri kısayola çeviren garip bir virüs de var, bundan nasıl kurtulabilirim, belki de bilgiler bu yüzden görünmüyor..Fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..