hangisini almak daha mantıklı

Kodla Büyü
kesinlikle asus al derim ben. zaten özellik olarakta asus iyi. hemde çok iyi fakat fiyatı çok pahalı. daha şubat tatilinde asusun aynısından aldık. vatan bilgisayardan 1740 civarı bir para ödedik. ama bilgisayar çok iyi gerçekten...

Burada sorulması gereken soru: Marka mı, özellik mi? Marka dersen Toshiba, özellik dersen Asus...

asus kullanıyorum marka olarak tavsiye etmem çok sağlam bir marka olduğunu düsünmüyorum ama karar sizin ben hiç memnun değilim

parmakizi okuyucu ; yüz tanıma gibi özellikler ; ek maliyet getiren ;

ama hiç bi işe yaramayan özelliklerdir....

buna dikkat etmenizi öneririm....

hocam temmuzda asus aldım.çok iyi bi bilgisayar ama şimdi dua ediyorum bilgisayarım bozulmasın diye.teknik servis olayı sağlam değilmiş çünkü.ben olsam laptop alırken 2 kere değil 3 kere düşünürüm.

Hocam iki yıldır asus kullanıyorum ve oldukça da memnunum. İki bilgisayar arasında asus u tavsiye ederim. ayrıca bizzat ben asusun teknik servisine gittim ve hiç bir sorun yaşamadım.

özellik olarak asus agır basıyor ( Blue Ray Okuyucu DvD Yazıcı ) + özellik . işlemci olarakta daha performanslı görünüyor Toshiba Satellite A500 den fakat arkadaşlar katılmamak mümkün değil saglamlık - kalite ve servis bakımından Toshiba Satellite A500 . Pil ömrünüde düşünmek lazım Toshiba Satellite eski model 7 yıllık pc var pili hala bozulmadı sürekli makinada takılı olmasına ve elektirikle kullanmamıza rağmen .
kolay gelsin...

Geri