Hangisini tavsiye edersiniz?

Kodla Büyü
çin mallarına kesinlikle para verme hocam çok pişman olursun.
sana bir teklifte bulunayım çokta dua edersin bana
yiğenimin bu tableti satılık tertemiz cihaz eğer tablet kullanmak istiyorsan böyle birşey al ben de senin gibi düşünüp polypad almıştım 400 lira verdim şuan bir işe yaramıyo kenarda duruyo yanına alsan gün boyu şarjı idare etmez.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 498/detay/
dost tavsiyesi iyi düşün 750 TL ye verecek.

yasarcan' Alıntı:
çin mallarına kesinlikle para verme hocam çok pişman olursun.
sana bir teklifte bulunayım çokta dua edersin bana
yiğenimin bu tableti satılık tertemiz cihaz eğer tablet kullanmak istiyorsan böyle birşey al ben de senin gibi düşünüp polypad almıştım 400 lira verdim şuan bir işe yaramıyo kenarda duruyo yanına alsan gün boyu şarjı idare etmez.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 498/detay/
dost tavsiyesi iyi düşün 750 TL ye verecek.
Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yeğeniniz büyük bir ihtimalle peşin para isteyecek ama şu an peşin para verecek durumum yok taksitle alamayı düşünüyorum.

bt.ogretmeni' Alıntı:
Eğer marka takıntınız yoksa birincisi, varsa ikincisi :)

Hocam tavsiyeniz için teşşekür ederim. marka takıntım yok ama çin malları için pekte iyi şeyler söylenmiyor piyasada o yüz den şaşırdım pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım sonra.

neyzen26' Alıntı:
bt.ogretmeni' Alıntı:
Eğer marka takıntınız yoksa birincisi, varsa ikincisi :)
Hocam tavsiyeniz için teşşekür ederim. marka takıntım yok ama çin malları için pekte iyi şeyler söylenmiyor piyasada o yüz den şaşırdım pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım sonra.
Hocam bildiğim kadarıyla dark markası Teknobiyotik (Akortek bilişim) in ürettirdiği bir markadır. Firma yine benim gördüğüm, bildiğim kadarıyla en güvenilir bilişim firmalarından biri. Daha önce bilgisayarla ilgili çok parça aldım, arıza durumunda da mallarının arkasında dururlar, bilen bilir. Çin malı işine gelince hepsi çin malı zaten, hepsi neredeyse bütün parçalarını aynı fabrikalarda ürettiriyorlar. Ayrıca markasız olanı da en fazla birkaç yıl kullanırsınız, ipadi de. İnternetten yorumları okuyun, ona göre karar verin, birkaç kişinin dediği ile yetinmeyin.

Ayyyynen bende tablet arıyorum aynı özelliklerde markada önemli ama benim için bir de interneti lazım tabi wifi olmadığı zamanlarda da kullanılabileceklerden bir öneriniz var mı?

Geri