Hani erkek öğretmenlere sivil kıyafet gelecekti?

Kodla Büyü

Accipiter

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesele sadece türbanı serbest bırakmak mıydı? Hani erkek öğretmenler takım elbiseden, kumaş pantolondan, kravattan kurtulacaktı?

Şimdi kimse çıkıp ben takmıyorum bilmem ne zmaandan beri, sen de takma demesin. Ondan bahsetmiyorum. Yasal olarak bir hak kastediyorum..

Aynı soru benim de aklıma geldi bugün. Aman ne olacak takım elbise kravat takarız ama sakın başörtüsüne laf söylemeyin. Açtığınız başlık bu kadar cevapsız kalmaz yoksa.:)

Her gün düğüne gider gibi takım elbise giymeye devam ... Ne de olsa bize her gün bayram

Ben 2 Eylül'den beri okula istediğim kıyafetleri giyerek geliyorum. (O günden beri kumaş pantolon ve kundura ayakkabı giymedim) Şuan da yazlık ayakkabı. keten pantolon ve yıllardır giyekten bıkmadığım siyah sıfır yaka tişörtüm va üzerimde...

Sendikanın almış olduğu sivil itaatsizlik eylemi sadece başörtüsü için geçerliymiş. Ahanda burdan yazıyorum işte.. Kimse kimseyi kandırmasın ve kullanmasın. Şimdi hiçbir sendikacıdan ve eyleme destek veren hiçbir öğretmenden ses çıkmıyor. Hatta eylem sürecinde kravat takmayıp ceket giyen öğretmenlerimiz artık okula gelirken kravatlı ve ceketli geliyor...Olay bu kadar işte

Aa neden öyle diyorsunuz bıyığı serbest bıraktılar ya :))

zafer_can' Alıntı:
Sendikanın almış olduğu sivil itaatsizlik eylemi sadece başörtüsü için geçerliymiş. Ahanda burdan yazıyorum işte.. Kimse kimseyi kandırmasın ve kullanmasın. Şimdi hiçbir sendikacıdan ve eyleme destek veren hiçbir öğretmenden ses çıkmıyor. Hatta eylem sürecinde kravat takmayıp ceket giyen öğretmenlerimiz artık okula gelirken kravatlı ve ceketli geliyor...Olay bu kadar işte

bizde de durum aynı. biz eylemde olmayan bayanlar hala eskisi gibi yönetmeliğe uygun giyiniyoruz. eylem yapan erkekler kıravat takmaya başladı :)

Bugün gelen yazı da saç, sakal, bıyık da aynı kalmış :)
Bu adamlar bir harika :)

Geri