boteform' Alıntı:
"Seni kimse duymayacak! Öylesine vicdansızca insanların canını yaktın ki, sana kimse yardım etmeyecek, kimse üzülmeyecek. Ellerini haksız yere kelepçeleyip fotoğrafını yaydıklarınız, bahçesine, arazisine, evine silah koyduğunuz, bilgisayarına, telefonuna suç delili yerleştirdiğiniz, mahremini dinlediğiniz, ailesinin görüntüsünü kaydettiğiniz, bir gece suçlu canavara çevirdiğiniz, canını yaktığınız, hayatını kararttığınız herkes şu an hesap sorulmasını bekliyor."
Aynı duyguları taşıyoruz. Haksız yere tutuklanan, kelepçelenen Komutanlarımızın da yanındaydık biz. Engin Alan Paşa diyor ki:"Balyozun 1 kelimesi doğruysa 100 yıl yemeye razıyım."
Ama o süreçte Ergenekon, Ayışığı, Sarıkız, Balyoz.... Komutanlarımızdan da maalesef sırf savunma yapmak adına hiç akla mantığa uymayan ifadeler duymuştuk ki belki milleti bu operasyonlara inandıran ya da gerçeklik payı olabilir dedirten de bunlardır. Örneğin İlker BAŞBUĞ'un elinde bazukayı göstererek "Silah değil bu boru, bildiğimiz boru" demesi gibi.
Sonuçta gerçeklerin günyüzüne çıkmasını hepimiz isteriz ve istiyoruz. Ama sonuçta görülüyor ki;
1.si bu iktidar maalesef milletin iktidarı değilmiş.
2.si Medya gücü çok çok çok önemliymiş.
3.sü sahte delillerle, yalanlarla, dolanlarla birsürü belge üretilmiş.
4.sü bunlar orduyu temizledik, yargıyı kendimize bağladık, yasama-yürütme zaten bizde, sırada Polis var zihniyetindeler ve bu sıra ilerleyerek milletin her kesimine gelecek.
5.si sonumuz iyi görünmüyor.
Bu iktidar döneminde sanırım 2008 yılında halamın oğlu Kurmay Yarbay Miktat Şamdancı şehit edilmişti. Yine aynı iktidarın yine aynı oyunları.
http://www.haber7.com/guncel/haber/7487 ... ci-konustu
http://www.zaman.com.tr/gundem_miktad-y ... 38908.html
Benim şahsi görüşüm şudur ki "bize olan oldu, sıra sizde" demek yerine (ki zaten farklı taraflarda değiliz doğrudan tarafız) "biz etrafımızı görelim bilelim, başkalarına da anlatalım" denmeli.
Memlekette haksızlığa uğramış herkes, sağ-sol-kürt-Türk-alevi-sunni demeden herkes benim gözümde mazlumdur ve uğradığı haksızlık giderilmelidir. Benim düşüncem budur. Hepimizin düşüncesi de bu olmalıdır. Bu forumda bile herkes safkan Müslümanmı, olmayabilir, herkes safkan alevi mi veya sunni mi, olmayabilir, herkes safkan Türk veya kürt mü, olmayabilir ve değildir de zaten. O zaman tıpkı 12 Eylül'deki gibi farklılıklarımızdan dolayı birbirimize sallamak yerine bizle oynayanlarla uğraşsak çok daha doğru olur diye düşünüyorum.
Herkese düşüncesinde ve görüşünde saygı duyarım, ancaaak göz göre yalancıyı, dolandırıcıyı, sahtekarı, hırsızı savunana da saygı değil ancak kin duyarım. Skın kuytuda yakalamayım!