Haram Lokma Yemedim !

Kodla Büyü

AKADEMİA

Süper Üye
Süper Üye
Haram Lokma Yemedim !

:alkis:

Ekli dosyalar

• haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-7g.jpg
    haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-7g.jpg
    24.8 KB · Görüntüleme: 909
  • haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-3g.jpg
    haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-3g.jpg
    90.4 KB · Görüntüleme: 909
  • haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-4g.jpg
    haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-4g.jpg
    98.8 KB · Görüntüleme: 909
  • haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-5g.jpg
    haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-5g.jpg
    98.7 KB · Görüntüleme: 909
  • haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-9g.jpg
    haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-9g.jpg
    46.8 KB · Görüntüleme: 909
  • haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-10g.jpg
    haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-10g.jpg
    94.8 KB · Görüntüleme: 909
  • haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-11g.jpg
    haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-11g.jpg
    27.8 KB · Görüntüleme: 909
  • haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-13g.jpg
    haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-13g.jpg
    61.2 KB · Görüntüleme: 909
  • haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-14g.jpg
    haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-14g.jpg
    28.6 KB · Görüntüleme: 909
  • haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-12g.jpg
    haram-lokma-yemedim-sozu-twitteri-salladi-9461-12g.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 909
Yandaş Medyanın YALAN Haberi

O polisler neden arkadan kelepçelendi? : http://www.haber7.com/gundem/haber/1183 ... lepcelendi

Haberde diyor ki: "Emniyet Amirlerinin hepsi de kendisi istedi kelepçelenmeyi". Hatta Yurt ATAYÜN: "Madem kelepçeleyeceksiniz, arkadan kelepçeleyin" demiş.

Bu habere gülelimmi ne yapalım; Ulen Mevcut Amirlerinin Emriyle ilgili şahısları almaya (göz altına almaya-tutuklamaya) giden polis memurları, bu emri verenin bilgisi haricinde sırf göz altına alacağı şahısların isteğiyle böyle bir kelepçeleme işlemi yapabilir mi? Bu polisler cahil mi?

Bunun gibi yayın organları nasıl böyle haberler yapıyorlar anlamıyorum. Millet de zaten cahil inanıveriyor bu haberlere.

.........
Aldırma be adam diyemem aldırırım,
Hakkı tutar kaldırırım,
........

Ne güzel söylemiş, ne güzel yaşamış Milli Şairimiz Mehmet Akîf ERSOY.

bir kaç komik resim de ben paylaşayım:

Ekli dosyalar

• gol.jpg
    gol.jpg
    34.1 KB · Görüntüleme: 875
  • gol1.jpg
    gol1.jpg
    30.4 KB · Görüntüleme: 875
  • gol33.jpg
    gol33.jpg
    30.3 KB · Görüntüleme: 875
  • gol22.jpg
    gol22.jpg
    23.5 KB · Görüntüleme: 875
boteform' Alıntı:
"Seni kimse duymayacak! Öylesine vicdansızca insanların canını yaktın ki, sana kimse yardım etmeyecek, kimse üzülmeyecek. Ellerini haksız yere kelepçeleyip fotoğrafını yaydıklarınız, bahçesine, arazisine, evine silah koyduğunuz, bilgisayarına, telefonuna suç delili yerleştirdiğiniz, mahremini dinlediğiniz, ailesinin görüntüsünü kaydettiğiniz, bir gece suçlu canavara çevirdiğiniz, canını yaktığınız, hayatını kararttığınız herkes şu an hesap sorulmasını bekliyor."

Aynı duyguları taşıyoruz. Haksız yere tutuklanan, kelepçelenen Komutanlarımızın da yanındaydık biz. Engin Alan Paşa diyor ki:"Balyozun 1 kelimesi doğruysa 100 yıl yemeye razıyım."

Ama o süreçte Ergenekon, Ayışığı, Sarıkız, Balyoz.... Komutanlarımızdan da maalesef sırf savunma yapmak adına hiç akla mantığa uymayan ifadeler duymuştuk ki belki milleti bu operasyonlara inandıran ya da gerçeklik payı olabilir dedirten de bunlardır. Örneğin İlker BAŞBUĞ'un elinde bazukayı göstererek "Silah değil bu boru, bildiğimiz boru" demesi gibi.

Sonuçta gerçeklerin günyüzüne çıkmasını hepimiz isteriz ve istiyoruz. Ama sonuçta görülüyor ki;

1.si bu iktidar maalesef milletin iktidarı değilmiş.
2.si Medya gücü çok çok çok önemliymiş.
3.sü sahte delillerle, yalanlarla, dolanlarla birsürü belge üretilmiş.
4.sü bunlar orduyu temizledik, yargıyı kendimize bağladık, yasama-yürütme zaten bizde, sırada Polis var zihniyetindeler ve bu sıra ilerleyerek milletin her kesimine gelecek.
5.si sonumuz iyi görünmüyor.

Bu iktidar döneminde sanırım 2008 yılında halamın oğlu Kurmay Yarbay Miktat Şamdancı şehit edilmişti. Yine aynı iktidarın yine aynı oyunları.

http://www.haber7.com/guncel/haber/7487 ... ci-konustu

http://www.zaman.com.tr/gundem_miktad-y ... 38908.html

Benim şahsi görüşüm şudur ki "bize olan oldu, sıra sizde" demek yerine (ki zaten farklı taraflarda değiliz doğrudan tarafız) "biz etrafımızı görelim bilelim, başkalarına da anlatalım" denmeli.

Memlekette haksızlığa uğramış herkes, sağ-sol-kürt-Türk-alevi-sunni demeden herkes benim gözümde mazlumdur ve uğradığı haksızlık giderilmelidir. Benim düşüncem budur. Hepimizin düşüncesi de bu olmalıdır. Bu forumda bile herkes safkan Müslümanmı, olmayabilir, herkes safkan alevi mi veya sunni mi, olmayabilir, herkes safkan Türk veya kürt mü, olmayabilir ve değildir de zaten. O zaman tıpkı 12 Eylül'deki gibi farklılıklarımızdan dolayı birbirimize sallamak yerine bizle oynayanlarla uğraşsak çok daha doğru olur diye düşünüyorum.

Herkese düşüncesinde ve görüşünde saygı duyarım, ancaaak göz göre yalancıyı, dolandırıcıyı, sahtekarı, hırsızı savunana da saygı değil ancak kin duyarım. Skın kuytuda yakalamayım!

Hocam benim senle alıp veremediğim bir şey yok. Yani 17 Aralık'tan beri yaşanan her türlü hukuksuzluğa, kanunsuzluğa, E. ALA'nın "gidin alın evlerinden, kanun göster diyorlarsa onuda çıkartırız" demesini, RT'nin yüzlerce hakimi, savcıyı, polisi hiçbir delil olmadan, belge olmadan sırf kendi keyfi için hallaç pamuğu gibi dağıtmasına ve daha sayamayacağım yüzlerce kanunsuzluğa ses çıkarmıyorsan o senin bileceğin bir iştir. (Çünkü farklı duyguları paylaştığımızı söylemişsin yukarıda, işte bunlar benim kabul etmediğim ve hiçbir zamanda kabul edemeyeceğim şeylerdir, tıpkı Balyozdaki sahte delilleri, belgeleri, döşemelerin altından, buzdolabının arkasından çıkan 1-2 gün önce oralara yerleştirildiği belli olan sahte evrakları, CD'leri kabul etmediğim gibi.)

Boteform ;

öğretmen mi ?

provakatör mü ?

En az 2. şık olduğu GARANTİ

..."haram" yemek yalnızca yetim hakkını talan etmek midir?.. Rüşvet almak mıdır?.. Yasadışı kazanç sağlamak mıdır?..

Nedir haram?.. Birilerinden avanta almak mıdır, hırsızlık yapmak mıdır, yoksa garibanları dolandırmak mı?..

Hayır!.. Bazen kendini çıkar çevreleri için kullandırmak ve milletin ekmeğiyle karnını doyururken, siyaset-tarikat çarkında dişli olmak da haramdır...

Çaresiz insanlara iftira atmak, hile yapmak, "kumpas" kurmak, "tertibe" alet olmak, bunun için yasadışı malzemeler üretmek, bunları "sehven" telefonlara yüklemek, "sahte dijital belge" yaratmak da haramların en haramıdır!..
http://www.aydinlikgazete.com/yazarlar/ ... -plan.html

Birileri bana, "takiyeciliğin ağzında sakıza dönüşen sözcük hangisi" diye sorsa, tek seçenek gelir aklıma; "Haram..."

Siyasetin oldum olası büyüttüğü bu sözcük herhalde son 12 yılda olduğu kadar "helal" sözcüğüne bu kadar ıstırap çektirmemiştir!..

Hele "yetim hakkı" üzerinden sömürülüyorsa bu sözcük, hiç kuşkunuz olmasın AKP iktidarı bu konuda, geçmişteki siyasilere de kesinlikle nal toplatmıştır...

Düşünsenize; daha 2004'te "işte benim tek sermayem" diyerek evlilik yüzüğünü objektiflere gösteren AKP liderinin bankada kaynağı açıklanamayan bir serveti yatıyor...

Bana halen komik ve aptalca gelen ise baba ile oğul arasındaki o meşhur "sıfırla"malı telefon konuşmasının ardında gizlenen "milyar dolar"lık stok tartışması!..

Erdoğan'ın çocuklarının "gemicik"leri ve lüks yaşamları ile siyasetin açtığı yollarda ulaştıkları zenginlik de helal-haram tartışmasını zirveye çıkarttı!..

Velhasıl bu iki sözcük arasında rant ve vurgunun dörtnala koştuğu bir dönemdeyiz ki, takiye de işte bu çarpıklık içinde kendini sık sık dile getiriyor...
http://www.aydinlikgazete.com/yazarlar/ ... -plan.html

AKADEMİA' Alıntı:
Haram Lokma Yemedim !

bu memlekette namuslu olmak zor Dik durursan Hırsızı yakalarsan yolsuzluğu önlersen yersin kelepçeyi
son zamanlarda sıkça bir seçim logosu görüyorum logodaki yol bile yamuk :verymad:

Geri