Haram olsun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beko03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

beko03

Site Gezgini
Kendi okulumda görevlendirileceğimi bile bile okul açılmadan bir hafta öncesinden beri okulda görevimin başındaydım. geçtiğimiz senelerde görevlendirmeler geçmişe yönelik yapılıyordu ama bu sene garip bir şekilde okul açıldıktan bir hafta sonrasından başlamak üzere yapılmış. bu iki haftalık çalıştığım süreyi bundan sonraki iki haftada okulda top patlasa bakmayarak geçireceğim. gelsin bu işi yapanlar uğraşsın. yeter artık mevsimlik işçiler, ırgatlar, marabalar gibi olduk. 4 ay 4 ay görevlendir. eksik öde. olacak mı olmayacak mı heyecan. sinir sistemim bozuldu. zaten her türlü düzene karşı bir yapım var yakında okula kelepçeliycem kendimi.

relax hocam, böyle küçük şeyleri kafayı takma. hayat güzel bak. üzüntülerimiz olmasa sevinci yaşayabilir miydik. ayaklarını uzat, papatya çayını demle, al eline akıcı bi kitap dalgana bak. boşver. sen mi kurtarcan okulu, ülkeyi :D

Arkadaşlar kimse görev almasın .....
Fatih projesi bakalım yürüyor mu...
bu insanlar bizim kıymetimizin daha farkına varmadı galiba....

sahrak' Alıntı:
relax hocam, böyle küçük şeyleri kafayı takma. hayat güzel bak. üzüntülerimiz olmasa sevinci yaşayabilir miydik. ayaklarını uzat, papatya çayını demle, al eline akıcı bi kitap dalgana bak. boşver. sen mi kurtarcan okulu, ülkeyi :D

katılıyorum sahrak hocam :)

sahrak' Alıntı:
:++: :+1:

Biz hep rahat adamlar olduğumuz için başımıza bu geliyor. Benim düşüncem bu. Diğer branşlardan farklıyız. Okulda 40 küsür akıllı tahta 64 öğretmen var her gören sınıf isimleri sayıyor selam sabah kesildi. beni gören 9c 11f falan gibi başlıyor saymaya. Sakinliğimi koruyamıyorum. Hem bizi projenin bir numaralı yürütücüsü, amelesi yap hem bir haftalık ücrete göz dik. Neyse içimden geçen sevgi ve saygı sözcüklerini yazmadan bu kadar uzun yazı döşenebileceğimi düşünmüyordum. en iyisi burada kesmek :) bize bunu reva görenlere en derin kalbi hürmetlerimi iletiyorum.

"Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olarak görevlendirilen öğretmenlere görevleri tebliğ edilerek, ek ders ücretlerinin 02 Eylül 2013 tarihinden itibaren ödenmesi hususunda...." diyor valilik yazısında.. sorun ne hocam??

nyzmemre' Alıntı:
"Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olarak görevlendirilen öğretmenlere görevleri tebliğ edilerek, ek ders ücretlerinin 02 Eylül 2013 tarihinden itibaren ödenmesi hususunda...." diyor valilik yazısında.. sorun ne hocam??
dur iş değişir o zaman bana imzalatılan yazıda 23 eylülden itibaren görevlendirilmiş sayılmalarına diyor..

serkanaytekin01' Alıntı:
Aynısı geçen yıl bana olmuştu, helal ettim rahat ettim :roll:
:))) işte beklediğim samimi yaklaşım buydu. Helal ettim geçti.. güldürdün ve her şey düzeldi sağ ol hocam. :)))

seminerden 15 saat ekders almıyormusunuz hocam?
3 saat ek ders için mi bu kadar kızdınız ki?

Sivas hocam... yazıya bir göz atın derim hocam.. ben eylül 2 itibariyle alıyorum ek dersleri..

Geri