Harcırah ve Yolluk Ödenmesi

Kodla Büyü

yenerakman

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar, bir konuda bilgilerinize ihtiyacım var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle ben Türkiye'de dört akademik kongreye katıldım. Milli Eğitim Bakanlığı'nın genelgesi çerçevesinde yol ücreti ve harcırahın ödenmesi gerekli. Ancak Kasım 2015'de dilekçe vermeme rağmen daha herhangi bir ödeme gerçekleşmedi. Ne zaman ilçe milli eğitime gitsem, "hocam işlemde yakında yatar ama biz de bilemiyoruz" cevabı ile karşılaşıyorum. Sizce bu durumda beklemek dışında ne yapmalıyım ya da ne yapabilirim?

İstenmiştir diye düşünüyorum hocam, çünkü ben olayın üzerine düşünce, tek tek kongrelerde kaç gün kaldığımı ve hangi illerde olduğunu sordu ilgili şef, yatacak paranın hesabı yapıldı ve ben işleri başlatıyorum dedi. O zamandan bu yana bekliyorum...

yenerakman' Alıntı:
İstenmiştir diye düşünüyorum hocam, çünkü ben olayın üzerine düşünce, tek tek kongrelerde kaç gün kaldığımı ve hangi illerde olduğunu sordu ilgili şef, yatacak paranın hesabı yapıldı ve ben işleri başlatıyorum dedi. O zamandan bu yana bekliyorum...
Şimdiye kadar gelmesi gerekirdi Hocam. Bence bir daha görüşün ve yapıp yapmadıklarını iyice öğrenin.

Geri