harddisk 4gb üstü kopyalamıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

esmed

Site Gezgini
Arkadaşlar
laptop Bilgisayar güncelleme yaparken elektrik fişinden çekilince bidaha açılmadı çok uğraştım açamadım ve acil lazım olduğu için teknik servise götürdüm.Harddisk kilitlenmiş dedi ve tüm format atmış.Bütün bilgilerim gitti.Ama artık kopyalama yapmıyor küçük boyutlu dosyaları kopyalayabilyor.Fat 32 değil ntfs .Ve seside eskisi gibi yüksek çıkmıyor.Şimdi laptobun hardiski fiziksel hasarlımı ?Bir çözümü varmıdır?Daha 2 yıllık bilgisayardı.Çok moralim bozuldu.

Hocam öncelikle sakin ol eğer bilgilerin yedeği yoksa hiç bişi yapma bidaha kurtaramazsın eğer yedeği var ise 2 yol var
Eğer pc nin garantisi yok ise hdd yi sök başka bir pc ye bağla masaüstü olsun hdd yi komple sıfırla bölümleri sik tekrar Format at.
Eğer garantisi var ise ve bozmak istemiyorsan Format cd sini takıp deniceksin pm den ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırım

format atıldı hocam.Garantiside bittiydi galiba ( internetten aldım nereye göndereceğim konusunda hiçbir fikrim yok).Tekrar sistem kurulu bir şekilde geldi.Bütün bilgilerim dosyalarım herşeyim gitti.Yedeğimde yoktu d bölümü bir şekilde durur diye önemsememiştim.Önemli değil giden gitti ama şimdi 16gblık flash diskimi laptoba kopyalamak istediğimde hiçbirşey yapmıyor tet tek dosya seçersem kopyalıyor.Acaba artık harddiskim hasarlımı bunun çözümü varmı ?Yoksa birde ben mi tekrar formatlasam.Cevabınız için sağolun.

Geri