Harddiski değiştirilen PC nin usb okuyucuları çalışmıyor.

Kodla Büyü

sezginozturk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Harddiski değiştirilen PC nin usb okuyucuları çalışmıyor.

Arkadaşlar bozulan bir pc nin harddsilini üzerinde önemli bilgiler olduğu için başka makineye taktım. Fakat o makineden usb leri göremiyorum.
Bir çözümü varmı acaba.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ön ve arka ikisidemi çalışmıyor.
Eğer ikiside çalışmıyor ise BIOS dan ayarlara bir bak. USB desteği BIOS sıfırlayınca bazen iptal olabiliyor.
Eğer ön taraf çalışmıyor ise ön taraftan anakart a usb kaboları gelir onları bir incele.

Bir de ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama başlığa göre harddiski sökülen pc nin usbleri çalışmıyor, içeriği okuyunca yeni takılan pc nin usbleri çalışmıyor diye anladım.

zzeytinci' Alıntı:
Ön ve arka ikisidemi çalışmıyor.
Eğer ikiside çalışmıyor ise BIOS dan ayarlara bir bak. USB desteği BIOS sıfırlayınca bazen iptal olabiliyor.
Eğer ön taraf çalışmıyor ise ön taraftan anakart a usb kaboları gelir onları bir incele.

Bir de ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama başlığa göre harddiski sökülen pc nin usbleri çalışmıyor, içeriği okuyunca yeni takılan pc nin usbleri çalışmıyor diye anladım.
Hocam teşekkür ederim cevap için. başlığı yanlış yazmışım. Belirttiğiniz gibi hdd nin yeni takıldığı pc nin ön ve arka usb leri çalışmıyor.
yarın biostan bir bakacağım.

Biraz daha açıklayıcı olursan iyi olur, windows çalışıyormu, işletim sistemi ne, kart okuyucu varsa onun üzerindeki usb mi, yoksa normal usb mi,

utf8' Alıntı:
Biraz daha açıklayıcı olursan iyi olur, windows çalışıyormu, işletim sistemi ne, kart okuyucu varsa onun üzerindeki usb mi, yoksa normal usb mi,
Hocam windows çalışıyor ve normal usb girişleri çalışmıyor.

yeni pc nin anakart sürücülerini yeni taktığınız harddisk e yüklediniz mi? anakart sürücülerinin yüklü olmaması usb sürücülerin çalışmasını engelleyebilir.

Geri