Harici Digital Pano Uygulaması...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seth87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

seth87

Üye
arkadaşlar merhaba...

Şöyle bir şey arıyorum mümkünmüdür...Okulumuz koridoruna dev ekran LCD Tv kurduk ben bunu müdür yardımcısı odasında ki bilgisayarıma bağlamak istiyorum...Fakat tabi ki bilgisayarımı kendi işlerim için de kullanmam gerekecek...

Ben öyle bi prog. istiyorum ki LCD de görünecek görüntüleri yada ppt sunusunu ayrı bi pencere açıp ordan görüntülensin istiyorum...
Böyle bişey mümkünmüdür ?

Genişletilmiş masaüstü ile mümkündür.

Ekran kartınızın bir çıkışı ana ekran olarak monitöre, diğer çıkışı da LCD televizyona bağlanır.
Görünüm ayarlarından genişletilmiş masaüstü uygulamasıyla istediğiniz sayfayı sürükleyerek LCD de gösterebilirsiniz.
Bu arada siz ana ekran olarak kullandığınız monitörde rutin işlerinize devam edebilirsiniz.

Kolay Gelsin...

61TS1967' Alıntı:
Genişletilmiş masaüstü ile mümkündür.

Ekran kartınızın bir çıkışı ana ekran olarak monitöre, diğer çıkışı da LCD televizyona bağlanır.
Görünüm ayarlarından genişletilmiş masaüstü uygulamasıyla istediğiniz sayfayı sürükleyerek LCD de gösterebilirsiniz.
Bu arada siz ana ekran olarak kullandığınız monitörde rutin işlerinize devam edebilirsiniz.

Kolay Gelsin...

Bu şekilde mümkün ama pratikte biraz sıkıntı olur çünkü bu bilgisayarda çalışırken farenin yada diğer program pencerelerinin görüntüleri dev ekrana taşabilir istenmeyen durumlar oluşabilir.

Geri