Harici hard disk problemi

Kodla Büyü

melekcevikoz

Aktif Üye
Harıcı hard disk aldım yeni bilgilerimi yükledim ama şimdi açmıyor servise götürdüm. İçindeki bilgilerin her bir DVD lik kısmı için 50 YTL istediler. 70-80 GB bilgi var. Onları nasıl kurtarırım yarıdmcı olur musunuz

Boşuna para vermeyin sizde yapabiirsiniz.

Sayın Üye;
Benzer bir sorun bende de olmuştu. Verilerimi kurtardım başlığı altında bu foruma yazmıştım.
Tekrar yazayım. HDD yi kutusundan çıkarıyorsunuz. IDE yuvasından herhangi bir PC ye bağlayın. Fakat o bilgisayarda veriniz kadar boş yeriniz olsun.
Daha sonra Magic Recovery programını internetten indirip bilgisayarınıza kurun. Taratma yapın. Lakin AVI formatlı videoları ilk başta bulmuyor. Options bölümünden seçiyorsunuz onu da buluyor.
Takıldığınız yerde sorabilirsiniz.
Bu işlemin maliyeti size bedavaya gelecektir.

İyi Çalışmalar

Çok teşekkür ederim mehmetakkas hocam yarın uğraşacağım takıldığım yerde yardımınıza ihtiyacım büyük ihtimalle olur.sağolun.... :) :) :) :) :) :)

oluyor da bende 13 saat sürmüştü ve sadece yarısını kurtarabilmiştim onlarında bazıları bozuk veye atık dosya idi inşallah sizde işe yarar çok kötü bir durum biliyorum :(

Magic Recovery programı dosya adı ve klasör adını bozmuyor çok uzun da sürmüyor zira 40-45 dk falan sürdü tarama yapması. Sonrası kopyala yapıştır zaten...

Geri