Harici Harddiski bölmek...

Kodla Büyü

engin20020

Aktif Üye
Arkadaşlar. 500 gb lık hardiskimde 400 gb lık bilgi belge dosya kayıtlı. Bunları silmeden başka bir yere taşımadan diskimi 100'e 400 olacak şekilde 2 parçaya ayırmam mümkünmü. Bir program tavsiyeniz varmı bu işi net olarak yapabilen...?

windows7 yüklü bir bilgisayarda bilgisayara sağ tıklayıp yönet de, disk yönetimine gelip ilgili disk birimine küçült de, sana max boş alanı bularak 2. diski oluşturmanı sağlar...

onu denedim hocam maalesef yeter miktarda alan olmadığı gerçekleştirilemiyor diyor. dediğini aynen uygulamıştım. bana 98 gb lık küçültme miktarı gösterdi denedim uyarıyı verdi.

Easus partition master'a ne dersiniz arkadaşlar. Şu an indirdim programı çözmeye çalışıyorum. Sanki olacak gibi

valla o programı hiç bilmem de. partition magic kullanmıştım bi aralar, süper bişey.

Acronis disk director senin ilacın olur diye tahmin ediyorum.. Ben harici HDD mi farklı 2 dosya sistemi ile biçimlendirmek için kullanmıştım. Başka özellikleri de vardı ilgilenmedim. Bir bak derim

Merhaba arkadaşlar. Samsung M3 harici harddisk aldım. Özel alan oluşturdum şifreli ancak şifreyi unuttum. Açamıyorum. O bölüme yükleme yapmadım ancak açık bölüme yükledim. Şifreli bölümü nasıl açabilir ya da silebilirim. Teşekkürler.

Geri