Harici Harddiski göremiyorum ???

Kodla Büyü

ersin_sisman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 320 gb philips harddiskim var ve düne kadar sorunsuz çalışıyordu. ancak bugün bilgisayar görmüyor harddiski. farklı bilfisayarlarda ve USB yuvalarında denedim, farklı kablolarla denedim olmadı. sorun galiba donanımsal. ama içinde kaç senelik arşivim var :( bilgilerimi kurtarabilirmiyim? teknik servis çözüm olabilirmi? yada başka bir öneriniz var mı ?

farklı arabirimi varsa(firewire gibi) bir de onlarla deneyin. belki usb veriyolunda sorun vardır.

hiç olmadı philipsin teknik servisine verinizi kurtartırsınız. ancak bunun için ayrı ücret talep ediyorlar diye biliyorum.

hocam aynı sey benim basıma geldi istanbula veri kurtarma servisine gönderdim donanımsal problemmiş. fiyat verecekler. eger dosyalara ulasamazsam topuklarıma sıkacak bir yıgın insan var. inşallah fazla fiyat cıkarmazlar.

afedersiniz mesajı gec gördüm. ben harddiski gönderdim bana cıkarılan fiyat 1500 $ + kdv oldu hardiski geri aldım 100 Gbytlık video görüntüsü hala içinde gizli duruyor. :( ne yapacam bilmiyorum. 500 tl ye kadar verecemde adamların verdikleri fiyata bak. internette birkac tane veri kuratarma servisi var zaten sayıları az oldugu için bu kadar pahalı iş yapıyorlar.

hocam bazen kutuda sorun oluyor harddisk kolay kolay bozulmuyor diye sölediler içindeki harddiski alıp başka kutularda takınca sorun çözülüyor diye duydum aynı sorun benim başomda var burda çalıştığımız bilgisayarcı hocam hallederiz kutusunu değiştiriz olmadı deyip rahatlattı beni garantisi gidecek daha 3 aylık makinanın ama içindeki veriler daha önemli ne yapalım :S

Geri