Hasarlı Samsung s4 telefonumu satıyorum

Kodla Büyü

SiyahAdam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Düşürdüğüm için ekranı kırılan ve ekarana görüntü gelmeyen samsung s4 telefonumu satıyorum..Geçen sene mayıs ayında vodafonedan almıştım garantisi 2015 mayısa kadar devam ediyor.Faturası kutusu herşeyi mevcuttur.Tamirle uğraşmamak için satıyorum..İlgilenenler varsa ilanıma bakabilirler..Nokia lumia serisi ile takasta yapabilriim..

Sahibinden İlan numarası : 173831150
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 150/detay/

hocam 350 tl ödeme yapabilirim
ekran değişimi yan sanayisi 370 tl
sağlam s4 lerde 800 tl ye kadar satılıyor eğer uygunsa paranı havale edebilirim
sizden haber bekliyorum

ozcanikli' Alıntı:
hocam 350 tl ödeme yapabilirim
ekran değişimi yan sanayisi 370 tl
sağlam s4 lerde 800 tl ye kadar satılıyor eğer uygunsa paranı havale edebilirim
sizden haber bekliyorum

açıkcası 500 tl etmeyecekse tamir ettirip kullanacam..site komisyon alıyor diye 600 tl yazmıştım ama 500 den aşağıya vermeyi düşünmüyorum..Yinede ilgin için teşekkürler

hocam valla siz bilirsiniz ama ben cep telefoncu değilim
cep telefoncularıda biliyorum ki 250 300 tl arası veriyorlar
teklifimi değerlendiririp haber ederseniz sevinirim

ozcanikli' Alıntı:
hocam valla siz bilirsiniz ama ben cep telefoncu değilim
cep telefoncularıda biliyorum ki 250 300 tl arası veriyorlar
teklifimi değerlendiririp haber ederseniz sevinirim

İlgilendiğin için sağol ama az önce 500 tl veren oldu anlaşırsak ona satacağım

500 veren varsa hemen sat hocam. Aldi yaptirdi derken tamir gormus cihaz adama 900e gelecek

ben ikinci elini 16 gb ligini geçen ay kendime aldım hatta 13 aylık garantiside duruyordu orjinal kutusu şarj aleti yedek arka kapağı ve kulaklığı ile birlikte 500 tl ye aldım bu fiyat bana bi garip geldi.telefon ise sağlam çıktı herhangi bir akarı kokarı da çıkmadı .aldığım telefoncuda sağlam bi arkadaştı

g.cetin.66' Alıntı:
ben ikinci elini 16 gb ligini geçen ay kendime aldım hatta 13 aylık garantiside duruyordu orjinal kutusu şarj aleti yedek arka kapağı ve kulaklığı ile birlikte 500 tl ye aldım bu fiyat bana bi garip geldi.telefon ise sağlam çıktı herhangi bir akarı kokarı da çıkmadı .aldığım telefoncuda sağlam bi arkadaştı

çok iyiymiş hocam bana satsanız alırım

Ekrani kirik olani 500 e iyi satmissiniz. Eger tanidik yoksa 350 den asagi o ekran degismez.
G.cetin hocam sorunsuz garantili 500 e nasil aldiniz hem de telefoncudan bilmiyorum ama telefoncu paralel ithalati 800 e distr. Garantilisini 900 e cok rahat satardi. Enteresanmis. O fiyata s3 vermez telwfoncular.

rock' Alıntı:
Ekrani kirik olani 500 e iyi satmissiniz. Eger tanidik yoksa 350 den asagi o ekran degismez.
G.cetin hocam sorunsuz garantili 500 e nasil aldiniz hem de telefoncudan bilmiyorum ama telefoncu paralel ithalati 800 e distr. Garantilisini 900 e cok rahat satardi. Enteresanmis. O fiyata s3 vermez telwfoncular.

sattığım elemenlar telefoncuymuş zaten tamir edip karla satacaklar

Geri