Hataaa

Kodla Büyü

Miy33

Site Gezgini
Merhaba arkadaslar az önce yeni aldıgım anakartı ve ekran kartını takıp sistem kurdum ve ilk oyunumu yükledim ancak şöyle bir hata aldım,

Ekran kartım, NVIDIA GeForce 8500 GT. Driveri güncel. Sizce sorun neyden kaynaklanıyordur ?
İşletim sistemim, win7 ultimate 64bit. Direct X 11 yüklü. Oyunun açılışında iki seçenek var birinde direct x 10&11 yazıyor altında ise parantez içinde Recommended yazıyor. Altında ise Direct x 9 yazıyor 10&11 i seçince hiç bişey yapmıyor ama 9'u seçince bu hatayı veriyor

64 bite 32 bit sürücü yüklemeye çalışıyorsun ve hata iletisi alıyorsun gibi duruyor 64 bit olan sürücüyü dene hata giderilecektir sanırım

Merhaba.

Oyunu yükleme esnasında diskinizde bir yere yükleyin. sonrasında Setup çalıştırırken sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyin. Belki sistem dosyalarının birine yazmada sorun yaşıyor yada güncellemeden geçiyor olabilir. Ekran kartınızın yazılımını internet üzerinden güncelleştirin. Dotnet 3.5 SP1 kurun. İşletim sisteminin güncellemelerini yükleyin. Ekran kartlarının bazılarının özelliklerinde oynanacak oyunu seçerek en uygun yapılandırmaya geçmesi sağlanıyordu bir ara gördüğümü hatırlıyorum. Öyle bir özellik mevcutsa yazılımda onu tercih edebilirsiniz. Bunun dışında Oyunu çalıştırırken sağ tıklayın yönetici olarak çalıştır diyin ki belki ilk açılışta registry veya dosya yazıyor olabilir. Aklıma bunlar geldi. İyi çalışmalar.

Bence de, .NET Framework son sürümünü yükleyin büyük ihtimalle düzelecektir.

.NET Framework'u yükledim ama olmadı. 3.5'i yükledim. Sizin bildiğiniz download sitesi varsa verebilir misiniz ?

Geri