Hatay 2012 ocak-haziran görevlendirmesi olmayacak mı

Kodla Büyü
yeditepelim' Alıntı:
Hatay dan hala ses yok eylül ayındaki gibi problemle karşılaşmayız inşallah
İlahi hocam, hatay ilinin formatör görevlendirmesini 15 gün önceden "yapacağız" dediği ne zaman görüldü ki..? son günü bekle. muhakkak yapacaklar. Ama "lütfettik de yaptık" olacaktır onun adı.. İyi çalışmalar.

formatör görevlendirmesini terminatör görevlendirmesi gibi algılayan zihniyet ne zaman yapacak acep bizim görevlendirmeleri.
herhangi bir bilgisi olan var mı arkadaşlar!...

işte son güne de geldik hayırlı olsun. haftaya sadece derslerinize girin bence. belki olur ihtimaline formatörlük yapılmaz derim...

Aldığım bilgiye göre haftaya başvuru alacaklarmış.
Biliyorsunuz Hatay her zaman sona bırakıyor görevlendirmeleri.
Dileğimiz zamanında olması ve tüm arkadaşlarımızın mağdur olmaması.

hocam aldığınız bilgi kaynağı kim açıklarmısınız?
ben daha dün şube müdürümüz ihsan bey'le görüştüm ama böyle bir bilgi alamadım. lütfen kimden öğrendiğiniz söylermisiniz?

evet arkadaşlar haber doğru çıktı. Hatay'da haftaya formatörlük yapılacak. yeni müracat edecekler ve ayrılmak isteyenler başvuracak. görevde olanların herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmayacak.
darısı eylül 2012 ye.
hadi hayırlısı

Tüm arkadaşların yeni yılını kutlarım.
Umarım bu 2012 bize kadro kapılarını açarda görevlendirmelerden kurtuluruz. işimize daha güvenle ve şevkle sarılırız.

Herkese hayırlıolsun Emeği geçen herkese teşekkür :+1: eminim ki burada İhsan beyin emeği çok geçmiştir bu yÜzden arkadaşlar ona da teşekkürü bir borç bilelim :+1:

Geri