Hatay BTR Çalışma Saatleri?

Kodla Büyü

hikivhiki

Üye
Hatay'daki arkadaşlar çalışma saatlerini nasıl ayarladılar. Benim okulumda müdür yardımcılarından biri ile müdür tutturdular 8-17 çalışacaksın diye. okulum ikili öğretim. görevlendirme yazısının her satırını neredeyse anlatmaktan yoruldum ancak onlar anlamamakta ısrarcı. müdür müfettişi aradı müfettiş günde 8 saat çalışacak demiş. ben de müfettiş konuya hakim değildir dedim, gelen yazıda her şey açıkça ifade edilmiş ortaokula görevlendirilmişim ilkokula değil diyorum, neden anlamak istemiyorsunuz diye direttim. anlamadılar tabi, ben buna rağmen öğle saatinde çıkmaya devam ediyorum ancak sorun çözülmüş değil yarın yine gergin bir ortam yaşanacak. Hatay'daki diğer arkadaşlardan sorun yaşayan var mı?

yeni bir gün yeni gerginlikler. müdür yardımcısı okul kapısının girişine kağıt astı. bilişim sınıfı 8-17 saatleri arasında öğrencilere açıktır diye. tabi ben yine bugün de öğle saatinde bırakıp gideceğim ancak birazdan yeni tartışmalarla güne başlayacağız. hadi hayırlısı. bu arada bu müdür yardımcısıyla aramızda sorunlar vardı beni uğraştırmasının sebebi de bu. ona pabuç bırakacak değilim tabi. biraz huzurumuz bozuluyor o kadar.

hocam milli eğitim müdürlüğüne dilekçe yazın benim çalışma saatlerim nedir diye.ve haftalık dersprogramı konusu var hocam bi de.haftalık ders programı talep edin idareden.

hikivhiki' Alıntı:
yeni bir gün yeni gerginlikler. müdür yardımcısı okul kapısının girişine kağıt astı. bilişim sınıfı 8-17 saatleri arasında öğrencilere açıktır diye. tabi ben yine bugün de öğle saatinde bırakıp gideceğim ancak birazdan yeni tartışmalarla güne başlayacağız. hadi hayırlısı. bu arada bu müdür yardımcısıyla aramızda sorunlar vardı beni uğraştırmasının sebebi de bu. ona pabuç bırakacak değilim tabi. biraz huzurumuz bozuluyor o kadar.

hocam samandağlı mıyız:)

eses' Alıntı:
hocam milli eğitim müdürlüğüne dilekçe yazın benim çalışma saatlerim nedir diye.ve haftalık dersprogramı konusu var hocam bi de.haftalık ders programı talep edin idareden.

talep ettim hocam dün hazırlıyorlardı bugün bana vermeleri gerekiyor, beklemedeyim hala.

umutbilisim' Alıntı:

serinyol

hikivhiki' Alıntı:
eses' Alıntı:

talep ettim hocam dün hazırlıyorlardı bugün bana vermeleri gerekiyor, beklemedeyim hala.

umutbilisim' Alıntı:

serinyol
verdikleri programda ilkokuldan ders yazarlarsa milli eğitime başvurun hocam

peki hocam. az önce ilçe milli eğitimle görüştüm konu ile ilgili bilgi sahibi olmadıklarını söylediler. dünden beri ili arıyorum açan yok dur bakalım.

hocam sana 30 ders saati program yapacaklar ve yazıya göre dağınık bir program yapamazlar. ben ortaokulda çalışıyorum. 17 saat dersim var. bide liseye görevlendirildim. ordada 13 saatlik ve arada boşluk bırakmadan ard arda bir program ayarladılar sağolsunlar. boş günüm yok ama çok rahatladım formatörlüğün sıkıntılı çalışma saatlerinden sonra. gönülden çalışıyorum. bişey istediklerinde hiç geri çevirmiyorum.

çalışma saatlerinden kaynaklı geçtiğimiz senelerde formatörlük için başvurmamıştım. çalışma saatleri düzenlendi diye BTR'ye başvuralım dedik ancak başımızın ağrımasına engel olamadık.

hikivhiki' Alıntı:
peki hocam. az önce ilçe milli eğitimle görüştüm konu ile ilgili bilgi sahibi olmadıklarını söylediler. dünden beri ili arıyorum açan yok dur bakalım.
ilçeyi de bilgilendir o zaman hocam bakanlığın yazısındaki madde 6 da haftalık ders programında bt rehberliği ile gösterilir diyor.haftalık ders programının hazırlanacak olması bizim 5 e kadar okulda beklememizin yolunu kapatıyor.

il koordinatörüyle görüştüm, müdürü de görüştürdüm sorunumu çözdüm ancak il koordinatörü ortaokul saatlerinin tamamında görevli olduğumu belirtti.

ozzzzz80' Alıntı:
hocam sana 30 ders saati program yapacaklar ve yazıya göre dağınık bir program yapamazlar. ben ortaokulda çalışıyorum. 17 saat dersim var. bide liseye görevlendirildim. ordada 13 saatlik ve arada boşluk bırakmadan ard arda bir program ayarladılar sağolsunlar. boş günüm yok ama çok rahatladım formatörlüğün sıkıntılı çalışma saatlerinden sonra. gönülden çalışıyorum. bişey istediklerinde hiç geri çevirmiyorum.
Hocam hangi yazıya göre dağınık pogram yapamazlar.
post1091277.html#p1091277 buraya bir el atarsanız sevineceğim zira :)

Geri