HATAY FORMATÖR ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRMESİ BAŞLADI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kct06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Gözünüz aydın Hataydaki formatör öğretmenlerim....Bende allah izin verirse Osmaniyede Hatay bölgesine tayin isteyecem zorda olsa yanınızda olacam..Sıkıntılarımız bir gün biter ihşallah

hocam ebitefoları aradım bilmiyorlar yazının ne zaman çıkacağını onayın ne zamandan itibaren olduğunu bilgisi olanlar paylaşabilir mi görevlendirme onayı sonraysa boşuna gitmeyelim okula. Hataydakiler formatör gibi gidiyor musunuz okula?

hocam senin görevlendirme yazın çıktımı ki okula formatör gibi gideceksin? daha onayı görmeden okula formatör olarak başlayacağımızı düşünmüyosundur heralde...

ozzzzz80' Alıntı:
hocam senin görevlendirme yazın çıktımı ki okula formatör gibi gideceksin? daha onayı görmeden okula formatör olarak başlayacağımızı düşünmüyosundur heralde...

6 saat dersim var hocam. senin giibi dusunuyorum. dersim bitince çıkıyorum. zaten donem boyunca uzunnn uzunn bekleyeceğiz

bizim M.E.M ile işimiz bitti ancak valilik onayımız çok gecikti. 30 eylüle kadar görevlendirme onayını halletmeleri gerekiyordu ve M.E.M de böyle yaptı sanırım geçen cuma valiliğe çıkmıştı evraklar. ama bu 5. gün ve hala onay bekliyoruz. çıkarsa göreceksiniz 1 ekimden itibaren görevlendirilmiş görüneceğiz. sonumuz hayrolur inş...

ARKADAŞLAR ONAY 3 EKİM'DEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK CANINIZI SIKMAYIN...

Arkadaşlar Bazı şeyleri yanlış yazmayalım
28 Eylül Çarşamba Saat 17:00 görevlendirmeler bitti.
30 Eylül Cuma Günü İldeki formatör öğretmenler hazırlanan listeyi Atama bölüme verdi.
Atama bölümüne sorduğumda yazılarınızı bugün valiliğe gönderdik dedileri.O gün ise 4 Ekim Salı günüydü. Yani anlayacağınız her bölüm 2-3 gün taktı. Yalan söylemediyse Atama bölümü 4 Ekim Salı günü göndermiş oldular. O tarihten sonra valilikten ne zaman gelir bilinmez ancak yine atama bölümüne gelecek,onlar 2 gün bekletecek ardından bilgisayar bölümünde 2 gün bekleyecek ardından listeler ilçeler gönderilecek,oradan okullara gönderilecek anlayacağınız yazı elimize gelene kadar Ekim sonu olacak. Anlayacağınız Okul idaresi ek dersimizi göreve başladığımız tarihi esas alırsa Ekim ayında da ek ders alamayacağız. Ocak-Haziran döneminde aynı sıkıntıları yaşamamak için İldeki Formatör arkadaşların En geç Aralık 15 te başvuruları başlatması lazım.

Görevlendirme onayı elime ulaşmadan, okulu 8-17 beklemem diyen arkadaşlar. Yazı elinize ulaştığında Ekim sonunu bulacak. Gitmediğiniz halde idareden Ekim ayının ek dersini nasıl isteyeceksiniz.

bbnet hocam peki bu onayın çıkacağını ve ek derslerin 2 ekim itibariyle düzenleneceğini sen mi garanti ediyorsun? lütfenboş yere vicdan yapma çalışması yürütmeyiniz. eğer onay çıkmazsa vebali kim üstlenir?

bugün aradım eğiticileri 3ekim itibariyle çıkacak deniliyor.ve ekdersimi alabilmek için okulda kaldım bugün

hocam artık iyi niyetli değilim. onay isterse 1 eylül tarihli gelsin yazı yayınlandığında değil bana tebliğ edildiğinde mesaiye başlayacağım şu tarihe kadar neyi bekledik biz? sadece birilerinin inadı için bekledik :verymad:

Hocam hayretle sizi takip ediyoruz bu kadar gecikmesi çok ilginç.

bbnet25' Alıntı:
Görevlendirme onayı elime ulaşmadan, okulu 8-17 beklemem diyen arkadaşlar. Yazı elinize ulaştığında Ekim sonunu bulacak. Gitmediğiniz halde idareden Ekim ayının ek dersini nasıl isteyeceksiniz.

madem ole ildekiler düşünsün onu zamanında yapsın görevlendirmeyi. bilmiyorlar mı görevlendirmelerin eylül ocak dönemi arasında yapılması gerektiğini.

Geri