B blackpeace123 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 923 21 Eylül 2012 #1 hatayda bulunan formatörlerimiz görevlendirmelerden haberiniz var mı? başvurular alındı ama daha ses yok. yakında ek dersler yapılacak.
hatayda bulunan formatörlerimiz görevlendirmelerden haberiniz var mı? başvurular alındı ama daha ses yok. yakında ek dersler yapılacak.
A alive Aktif Üye Mesajlar 146 21 Eylül 2012 #3 Valilikte onay bekliyormuş bizim görevlendirmeler arkadaşlar... 1 haftaya kadar sonuçlanmasını bekliyoruz.
Valilikte onay bekliyormuş bizim görevlendirmeler arkadaşlar... 1 haftaya kadar sonuçlanmasını bekliyoruz.
M mtem Site Gezgini Mesajlar 36 21 Eylül 2012 #4 Ben dün il milli eğitimi aradım. Onaylar elimize geldi, yarın milli eğitimlere yollayacağız inşallah dediler. Biz de bekliyoruz.
Ben dün il milli eğitimi aradım. Onaylar elimize geldi, yarın milli eğitimlere yollayacağız inşallah dediler. Biz de bekliyoruz.
M mtem Site Gezgini Mesajlar 36 21 Eylül 2012 #5 Görevlendirmeler yapılmış arkadaşlar,Hatay meb'in sayfasında yayınlanmış.Herkese hayırlı olsun. Darısı formatörlük bekleyenlerin başına
Görevlendirmeler yapılmış arkadaşlar,Hatay meb'in sayfasında yayınlanmış.Herkese hayırlı olsun. Darısı formatörlük bekleyenlerin başına