HATAY MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İPE UN SERİYOR!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vikvik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

vikvik

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bildiğiniz üzere 27-28 eylülde zar zor görevlendirme başvurularını alan mem iki haftadır görevlendirme yapmadı. Birinci ağızdan aldığım bilgiye göre ; geçen hafta valiliğe giden yazı vali izinde olduğu için vali yardımcısı ismine açılması için meme geri dönmüş. atamada hazırlanan yazı mem müdürünün sümen altında hala duruyor. Yazı şu an valilikte diye yalan söylüyorlar.ikinci defa hazırlanan görevlendirme yazısı Müdürün imzasını bekliyor. yani bu kadar öğretmeni mağdur ettikleri gibi hala günün saatin hesabını yapıyor adam. Cafer tulmaç ın bizleri keyfi bekletmesini sendikalarla bimerle egitekle sıkıştıralım . Mesele artık formatörlük görevlendirmesinden çıktı adamın küçük hesap oyunlarına dönüştü. Yapabildiğimiz baskıyı yapalım şu adamın pisliğinden kurtulalım artık... :x

Re: hatay milli eğitim müdürü ipe un seriyor!

bu narkadaş ya adama bak düşmanıyız sanki. yani zorla olur da bu kadar belli edilmezki ayıptır ya

vikvik' Alıntı:
bildiğiniz üzere 27-28 eylülde zar zor görevlendirme başvurularını alan mem iki haftadır görevlendirme yapmadı. Birinci ağızdan aldığım bilgiye göre ; geçen hafta valiliğe giden yazı vali izinde olduğu için vali yardımcısı ismine açılması için meme geri dönmüş. atamada hazırlanan yazı mem müdürünün sümen altında hala duruyor. Yazı şu an valilikte diye yalan söylüyorlar.ikinci defa hazırlanan görevlendirme yazısı Müdürün imzasını bekliyor. yani bu kadar öğretmeni mağdur ettikleri gibi hala günün saatin hesabını yapıyor adam. Cafer tulmaç ın bizleri keyfi bekletmesini sendikalarla bimerle egitekle sıkıştıralım . Mesele artık formatörlük görevlendirmesinden çıktı adamın küçük hesap oyunlarına dönüştü. Yapabildiğimiz baskıyı yapalım şu adamın pisliğinden kurtulalım artık... :x
Hocam Cafer Tulmaçla Allah kolaylık versin biz ne çektik o adamdan Bilecik'de.

vseckn' Alıntı:
vikvik' Alıntı:
Hocam Cafer Tulmaçla Allah kolaylık versin biz ne çektik o adamdan Bilecik'de.
hataydan da defolup gitmesini bekliyoruz :x

bunu yakında sallarlar ya iş işten geçmiş olur.... bende ili aradım yazı valilikte diyorlar ne valiymiş arkadaş 2 haftadır hiç mi önüne koyulmadı bu yazılar... yapılmayacaksa açıklasalar da ona göre hareket etsek.. formatör olacam diye hafta sonuna yetiştireceğiz dediler formatörlüğü idare de ders programını değiştirdiler 3-5 saat bilgisayar dersi aldım başka ders almadık... toplu ücret onayları gitmesi lazım maaş almamız için idare neye göre göndereceğini şaşırdı
bu 3-5 saate maaş vermezler... 15 saat gösterse diğer hocLrın girdiği ek ders yanacak adamlar 2 hafta boşa derse girmiş olacak......hiç mi bilmiyor il bunları anlamıyorum . formatör olunca ders programı ona göre ayarlanır her okulda bu i...n.. il yüzünden ders programı da oturtamadı kimse...
gösterip vermiyorlar bu naz ne kardeşim....vermeyeceksende vermeyecem de bir yerimizi şişirmeeee :

Ya penaltıdan gole giden top direğe çarpıp taça çıktı. yuhh artık gerçekse eğer,başka yorum yapamayacam sinirlerim bozuldu :puhaha:

Arkadaşlar her yıl bir hatay haberi çıkıyor. Geçen yılda benim formatöre ihtiyacım yok deyip görevlendirmeleri onaylamayan bu müdürmüydü ben mi yanlış hatırlıyorum :verymad:

nht268' Alıntı:
Arkadaşlar her yıl bir hatay haberi çıkıyor. Geçen yılda benim formatöre ihtiyacım yok deyip görevlendirmeleri onaylamayan bu müdürmüydü ben mi yanlış hatırlıyorum :verymad:

Evet hocam tam üstüne bastın :+1:

Şaka gibi bir durum. İnanamıyorum, ruh sağlığımda iyi değil ayrıca...Bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Bilecik'te çalışırkende böyleydi bu, gittide kurtulduk..BT öğretmeni olan birisiyle kötü bir mazisi olduğunu düşünüyorum.

bu kadar da olmaz ya... inş konuyu açanın dedği doğrudur. bu bi skandal...İlimizde uğraşacak yapacak çok çok önemli işleri olduğuna inanmak istiyorum. kala kala bi formatörlük olayında bu kadar inat bu kadar art niyet... pes doğrusu ben vaz geçtim arkadaş...

suçu mem müdüründe aramayalım arkadaşlar bizi bu hale sokan, bizi sadece mem müdürlerinin iki dudağından çıkacak "naz dolu evet" lere bırakan bakanlık yetkililerinde arıyorum. şu an bilişimcilerin içinde bulunduğu kötü durum bana göre birçok bilişimci tarafından sağlıklı tahlil edilmiyor. bakın arkadaşlar biz 4 sene babalar gibi okuduk. ve mezun olduktan sonra birçok yerde görev yaptık. gerektiğinde başka okullara gidip yardım ettik, gerektiğinde il ya da ilçe memlere gidip yardım ettik. biz çağrıldığımız kurumları reddetmedik sürekli karşılıksız yaptık. bunun yanında öğrencilerimize faydalı olmaya da çalıştık. ama bütün bunların yanında içinde bulunduğumuz ve ne olduğu belli olmayan bir ucube göreve talip olmak zorunda bırakıldık. öğretmen değil teknik eleman olarak görüldük biz bunları gerçekten hakettik mi? bilemiyorum ama bu suskunluğumuz ve bencilliğimiz bizi daha kötü durumlara sokacak. aman ekdersim kesilmesin de ne olursa olsun hesabına girersek daha çok kötü şeylerle karşılaşırız. zaman geçmeden herkesin kendi bağlantılarını kullanıp bakanlıktaki yetkilileri uyarması lazım baskı yapsın. mesajları durmadan göndermek gerekir. ben kendimi bildim bileli bakanlık sürekli çalışma var diyor. eğer varsa bile emin olun çok yavaş gidiyorlar. ordaki işleyiş baskılarla yukarıdan emirlerle yapıldığını hepimiz çok iyi biliyoruz. saygılarımla

imzalayınca da vali gelir yazıyı tekrar gönderirler vali geldi yazıyı düzeltin diye :) 2 hafta daha takar sayın(!) müdürümüz. yani daha akıllısı gelemezdi heralde o makama :verymad:

hepsi maksat sürünceme de bırakmak ayıptır ya

ozzzzz80' Alıntı:
bu kadar da olmaz ya... inş konuyu açanın dedği doğrudur. bu bi skandal...İlimizde uğraşacak yapacak çok çok önemli işleri olduğuna inanmak istiyorum. kala kala bi formatörlük olayında bu kadar inat bu kadar art niyet... pes doğrusu ben vaz geçtim arkadaş...
arkadaşlar dediğim doğru ilçede en yetkili kişiden öğrendim ki onada sendika başkanı hikmet bey söylemiş.bu adamın üstten baskı gelmedikçe bişey yapacağı yok.neden birden başvurular alındı.eğitekten illere yazı gitti görevlendirmeler 30 eyüle kadar mebbise işlensin yapılmadıysa sebebi bildirilsin diye.

İyi ki zamanında Hatay'dan atamamı isteyip kurtulmuşum. Bunları okudukça eski günler geliyor aklıma..

hataydaki arkadaşlar başlık alta düşünce farkedemiyorlar sanırım hala onay bekliyorlar

vikvik' Alıntı:

daha demin ilçe koordinatörü ile görüştüm.(11.10.2011 22:00) kendisi bugün öğleden sonra il ile görüşmüş.ilden çıkmış yazı şu an tekrardan valilikteymiş. valilikten ne zaman çıkar diye sordum. bu hafta içinde gerçekleşmesi lazım dedi. ayrıca kendisi bu işin olması için gerçekten çok uğraşıyor.son bilgiler bu şekilde.

biri din kültürü planı göndersin... bugün yarın görevlendirme çıkar diye bekletiyorduk müdürü, artık çare kalmadı...

boşver dostum dersine gir çık kaç saatse benim 9 saat dersim var başka okulları aradık bölgedeki hiç bi okul bil dersi secmemiş merkezdede ihtiyaç yok napalım

Bu saatten sonra görevlendirme mi olur nasıl saçma iş yapıyorlar 2.5 ay kaldı

bu hafta da geçti....
Birileri yüklü beddua topluyor ama, nasıl çıkar bilmiyorum...
saygılar herkese..

Geri